- 12 Haziran 2019
- 19.796
- 122.088
- 598
- 37
Sana gülmeler yakışırOf tamam tamam artık gülücem ya rezil ettiniz insanı asddklş
Kız bende de oluyor. Sayfa birikmese bile uzun basıp emoji bırakmak çok zor geliyor bazenOf tamam tamam artık gülücem ya rezil ettiniz insanı asddklş
İşten ziyade kendimi geliştirmek için okuyorumOo maşallah
Bitirirsen hayırlısıyla ne iş yapacaksın,merak ettim
Aslında Kur'an kursu öğretmenliği, vaizeliğe iş demek istemiyorum ama ne diceğimi bilemedim.
Çok teşekkür ederim canimm aminn
İlk senem canım ama bu iki sınavdır çok zorlandımBen de aöf ilahiyat mezunuyum kaçıncı sınıftasın
Aminnnn aminnn Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip eylesin gönülümİşten ziyade kendimi geliştirmek için okuyorumama olursa ilk olarak Hafızlık yaptırmak istiyorum en sevdiğim ve bu konu da tecrübeli olduğum için eğer o olmazsa da 0 6 yas grubu çocuklara düşünüyorum
Rabbim.hayirlisini nasip etsin
Amin canım çok sağol evet aöfYaaa ne güzel. Aöf mü peki. Nedense bende düşümdüm bi ara açıktan okumayı. Tabi seninki nasıl bilmiyorum daa. Rabbim zihin açıklığı versin
Demi sweet beni anladığın için tsklrKız bende de oluyor. Sayfa birikmese bile uzun basıp emoji bırakmak çok zor geliyor bazen
Artık üzülmem gereken şeye bile gülersem şaşmayınSana gülmeler yakışır
Aminn abla çok sagollAminnnn aminnn Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla nasip eylesin gönülüm
Aminn çok sağol inşallahAllah yardımcın olsun inşallah başarıyla tamamlarsın sınavını.
Yaaa canım teşekkür ederim bu sabah bi kolay geldi hersey elhamdülillahHarikasın gönülll motive ediyorsun
Heralde bu sabah bu akimi ben başlattımO kadar çok dediniz ki bana da patatesli yumurta olacak az kaldı
Maşallah la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azimSalonda bitti kapısını kapattım
detaylı süpürdüm
koltukları süpürdüm
4 pencere sildim
3 petek sildim
koltukları nemli bezle üstten sildim
tv, tv ünitesini sildim
masa ve sandalyeleri sildim
sehpaları, prizleri, aynaları sildim
kapısını sildim
süpürgelikleri ve koktuk ayaklarını sildim
halıları kaldırıp yerleri sildim
Öğlen namazını kılıp, kaldığım yerden devam inşaAllah
diyerek" işlere başladım okuya okuya devam ediyorumMaşallah la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?