- 19 Aralık 2020
- 8.246
- 35.405
- 498
- 31
Benimde buzlukta fellah köftem vardı geçen çıkardım kaynar suya attım un ufak oldu niye acabaBenim de ağır misafirlerim vardı,biraz önce gittiler..Çocuklar olunca ağır oluyor, bizimkiler geldi
Sabahtan poğaça yapmıştım.
Kekte atmıştım fırına, dolapta fellah köftesi vardı onuda domates soslu maydonozlu hazırladım.
Çay çerez yedik.
Defalarca mutfak topladım.
Bulaşık makinesi çalıştı,durdu az önce.
Yerler süpürülüp silinmişti.
Tozlar alınmıştı ama evin yine üstünden geçmek gerekecek.
Yemeğim yok kocama da artık çay sofrası kuracağım. Poğaça vs.yer inş.
Evet bugün tur atlamislar yarın final maçları varBonus halen gelmemişsin iyisindir inşaAllah bonusumm
@Efser hayırlı yolculuklar efserim
@Aktif Lora sen nasılsın bu gün loramm
Nane Limon Kabugu var mı turnuvadan haber
Köfteyi dondurmadan fırınlamak iyi oluyor dağılmasını engelliyorBenimde buzlukta fellah köftem vardı geçen çıkardım kaynar suya attım un ufak oldu niye acaba
Allah yardımcınız olsun.Teşekkür ederimhafta içi çalıştığım için pek birşey yapamıyorum. Pazar günü dinleneyim diye cumartesi bütün işleri yapmaya çalışıyorum.
Bende sizden heveslenip yaptım bişeyler..Okuyunca mutlaka motive olursunuz. Sonra yaptıklarınızı yazın bizde sizi okuyalım
Geçmiş olsun.İyiyim kızlar çok şükür ağrım az sadece basamıyorum fazla
Maşallah size ne güzel yapmışsınız
Aaa talihsizlik olmuş.Benimde buzlukta fellah köftem vardı geçen çıkardım kaynar suya attım un ufak oldu niye acaba
Ay valla ben de çok merak ettim, gün içinde aklıma geldi inşallah yazmıştır diye. Şimdi anca bakabildim buraya ama daha yazmamış
Ohh mis gibi olmuş her yer abla ellerine sağlık keyifle otur şimdiBitti işler çok şükür oturdum
banyo wc si ve lavabo yıkandı ayna silindi
dolap düzenlenip dışı silindi ( içi temizdi )
havlular değiştirildi
deterjan kapları dolduruldu
banyo kapısı silindi
banyo zemini elle silindi
küçük wc yıkandı, kapısı silindi
Duşakabini ve kendimi yıkadım
2.kez çalışan kurutma bitti çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
15 parça ütü yapıldı
akşam namazı kılındı
Çayı eşim demledi
Belim ayaklarım omuzum ağrıyor ilaç içtim. Yoruldum ama her yer mis gibi oldu. Kafam rahat
Yarın da nasip olursa dinlenme günü
İyi akşamlar olsun herkese günaydın bile yazamadım geç uyuduk erken uyandık apar topar kahvaltı sonra dışarı çıktık işlerim vardı akşam eve gelebildik geldiğim gibi çocukları yıkadım mutfağı topladım bebek uyursa bende direk yatarim çok yorgunum hayalimdir bir yere çıkmadan önce evi a dan Z ye temizleyip gelince sadece dinlenmek ama mümkün olmuyor hele ani bir gidis çıkarsa ev düzenliyse bile savas alanına dönüyor ben tekmi böyleyim varmı püf noktasıGünaydın hayırlı sabahlar
Doğum günün kutlu olsun herşey gönlünce olsun inşallahGonulmeyvesi iyi ki doğdun Gönülümüzzz iyi ki varsın, sevdiklerinle ailenle güzel yaşların olsun canım her şey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?