Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de ağır misafirlerim vardı,biraz önce gittiler.. Çocuklar olunca ağır oluyor, bizimkiler geldi
Sabahtan poğaça yapmıştım.
Kekte atmıştım fırına, dolapta fellah köftesi vardı onuda domates soslu maydonozlu hazırladım.
Çay çerez yedik.
Defalarca mutfak topladım.
Bulaşık makinesi çalıştı,durdu az önce.
Yerler süpürülüp silinmişti.
Tozlar alınmıştı ama evin yine üstünden geçmek gerekecek.
Yemeğim yok kocama da artık çay sofrası kuracağım. Poğaça vs.yer inş.

Benimde buzlukta fellah köftem vardı geçen çıkardım kaynar suya attım un ufak oldu niye acaba

Teşekkür ederim hafta içi çalıştığım için pek birşey yapamıyorum. Pazar günü dinleneyim diye cumartesi bütün işleri yapmaya çalışıyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Okuyunca mutlaka motive olursunuz. Sonra yaptıklarınızı yazın bizde sizi okuyalım
Bende sizden heveslenip yaptım bişeyler..
Yazarım tabiki
İyiyim kızlar çok şükür ağrım az sadece basamıyorum fazla
Maşallah size ne güzel yapmışsınız
Geçmiş olsun.

Bugün yemek hazırladım. Heryer çok fena bulaşıktı çünkü bulaşık makinesi çalışmakta idi. Yemekten sonra sofrayı topladım. Bulaşıkları boşalt doldur yaptım.
Buzdolabını düzenledim. Kapları vs ayarladım.
Köpeklere yemeklerden verdim geldim. Çöpü de attım o arada.
Çocukların çantalarını döktürdüm temizlettim. Ödev yaptırdım. Kontrol ettim.
Wc yıkadım
Odaları gezip dağınıklığı topladım.
Çamaşır attım.
Az sonra da çamaşır katlayacağım. 1 posta daha çamaşır atacağım.
Başka şeyler yaparsam yazarım yine..
Kafamda evi komple atmak var ya.. Eşyaların içinde kayboldum yine..
O kadar düzenliyorum. Yine çoğalıyo eşyalar..

Benimde buzlukta fellah köftem vardı geçen çıkardım kaynar suya attım un ufak oldu niye acaba
Aaa talihsizlik olmuş.Ben önce dondurucuda yağlı kağıdın üzerinde tepsiyle attım.
Sonra onları poşete almıştım.
Kaynayan suya direkt attım ama çok kaynatma yapmıyoruz üste çıkmaya başlayınca biraz durup aldım.

Bitti işler çok şükür oturdum

banyo wc si ve lavabo yıkandı ayna silindi
dolap düzenlenip dışı silindi ( içi temizdi )
havlular değiştirildi
deterjan kapları dolduruldu
banyo kapısı silindi
banyo zemini elle silindi
küçük wc yıkandı, kapısı silindi
Duşakabini ve kendimi yıkadım
2.kez çalışan kurutma bitti çamaşırlar katlanıp yerleştirildi
15 parça ütü yapıldı
akşam namazı kılındı
Çayı eşim demledi

Belim ayaklarım omuzum ağrıyor ilaç içtim. Yoruldum ama her yer mis gibi oldu. Kafam rahat
Yarın da nasip olursa dinlenme günü

Ohh mis gibi olmuş her yer abla ellerine sağlık keyifle otur şimdi

Günaydın hayırlı sabahlar
İyi akşamlar olsun herkese günaydın bile yazamadım geç uyuduk erken uyandık apar topar kahvaltı sonra dışarı çıktık işlerim vardı akşam eve gelebildik geldiğim gibi çocukları yıkadım mutfağı topladım bebek uyursa bende direk yatarim çok yorgunum hayalimdir bir yere çıkmadan önce evi a dan Z ye temizleyip gelince sadece dinlenmek ama mümkün olmuyor hele ani bir gidis çıkarsa ev düzenliyse bile savas alanına dönüyor ben tekmi böyleyim varmı püf noktası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…