Eline sağlık canım aklında kalacağına salon camlarını da sil gitsinSelamlar
Kahvaltıya annemlere gittik, geldik
Mutfak camlarını sildim
Mutfağımda cam çok.
Salonu da silesim var ama bilemiyorum, silmicek gibiyim de arada kaldım
Yarın kahvaltıya misafirim var
Yediklerim bende kalsınYediklerini yazmamışsın
Mantıklı gerçekten yoksa mutfak hiç toplu kalmıyo benim sabahtan aksama kadar bütün vaktim orda geciyoZamanın da annemgil anlatırdı büyükler akşam mutfağı kilitler yatarmış anahtarıda koynuna koyarmışlar o büyükler mezardan kalkıp gelse bence mutfağa dinamit koyup patlatırlardı sen sağ ben selamet derlerdi
Geçmiş olsun efser Allah beterinden korusunEşimle oğlum uyanıktı onlar hissatmişler ben uyuyordum hissetmedim
Geçmiş olsunYok canım biz uykudaydık gece mesaj atmış akrabalardan hissedenler olmuş sabah gördüm
Kolay gelsin :)Kızlar bende yeni yıllık izinden döndüm ev 20 gündür kapalı.
Gitmeden temizlik yapmıştım ama gelince sanki hiç bişey yapılmamış gibi. Önümüzdeki hafta detaylı temizlik yapıp delicesine temizlik defterini kapatmak istiyorum sürekli aklımda kalıyor 4 günlük detaylı temizlik planı yapacağım camlar kapılar dolap içleri fayanslar banyolar derken liste uzayıp gidiyor
kimseler yok tek başına 1 saatlik maratona gidiyorum
Menü ne bizimki makarna pırasa yapacaktım ona bile halim kalmadı öyle bi bel ağrısı çekiyorum ki hamilelikten sanırımtoz aldım
tüm evi sildim
bul.mak.bitti, yerleştirdim
çam.mak.bitti, kurutma çalıştırıldı
wc ve lavabo kremlendi
havlular değiştirildi
banyo yer zemini elle sildim
bezleri,kovaları, robotun hazinesini yıkadım
eşim market a.verişinden geldi, aldıklarını yerleştirdim
Şimdi mutfağa yemek yapmaya giriyorum
Gece oldu canımAa yine mi oldu
AminAlıştık sanki beşik gibi bu aralar sık sık deprem oluyor Allah beterinden korusun
Zahmetli bi işBenimde alışveriş işlerim bitti
Bir lahana aldım biraz dinlenem kalkam haşlayam yarın birazını saram biraz buzluğa atayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?