Düzenli Evimiz & Hayatımız

Soğuk yerde yaşıyor olmama rağmen balkon çok etkilemiyor evi güvenlik için kilitli tutarsınız kapı pencere lastikleri iyiyse soğumaz ev

Kardeşim boşanma kararı aldı yazmıştım ya yurtdışında kadınlarla boşandım yada bekarım diyerek mesajlaşmaları çıktı şimdide bazı sosyal medya hesaplarını Türkiyedeki e postadan açmış oradan çıktı bu mesajlar bazı avukatlar delil bazıları değil diyor gerçekten zor bir süreç

Efser gözüm kırmızı araba emojilerini arıyo
Bonusun dediği gibi ev iyi ısınıyosa sıkıntı olmaz bence
Biraz önce banyodayken gözüme banyonun havalandırması gözüme çarpmıştı bonus tozlanmıs tam üstüne oldu bu ödev
Cam balkon yok ama takılma ihtimali var.
Kolonlu odayı atıyorum. Ora da yerebatan sarnıcı gibi mübarek
Oda işini iptal mi etsem pufff
Oraya ahşap bişey yaptırsan eşimin kuzeni yaptırmıs gerçi orda kolon yok ama ayrı bi oyun alanı gibi olur güzel olur bulursam instagramdan resmini atıyım sana

Süpürkwrri yeni temizledim banyo hqvalandırmasına da su püskürtürüm

Son düzenleme:
Abimler koltuk yıkam almış eşi sağolsun dene diye getirdi. Koltuğu yıkadım miss oldu kız abla bende alcam @PiXiEE

Ayy dua grubu alışkanlığı ya seni etiketledim
Doğrusu penyez83
Al rahat edersin canım ellerine sağlık güle güle kirletin .gönül de almış yeni, dün kullanmış

Bu arada hayırlı olsun mak. gönülüm Gonulmeyvesi

Sağol pinhan
Artık avmde her tuvalete gittigimde benimde aklıma gelecek

Hayırlı olsun gönül
Ben cocuklar okula baslayana kadar hic biseye detaylı girmicem ben elendim
Ayy bende başlamadan elendim yarına misafir davet ettin çok detaya giremiyorum o yüzden
Bugün ikramlıkları hazır etmem lazım

Orda yatmıyor ama fikrimi söyleyim. Oda kuzey cephede ama küçük olduğu için ısınıyor. Büyük olsa ısınmazdı bence hem cepheden hem de balkondan dolayı belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…