- 30 Ocak 2015
- 19.922
- 29.076
- 798
- 29
Kahve yapan olursa bide ben alırım mete beni bırakmıyo saatlerce oyun oynuyoruzBu gün kahve daveti kabul edebilirim niyetli değilimGece sahura kalktım tost yedim kahvede içtim ama belim çok ağrıyor döngü yaklaştı. birde boğazlarım fena gibi ilaç aldım sprey sıktım
Yeni gelen arkadaşa topiğin en küçüğü hoşgeldin kahvesi yapardıKahve yapan olursa bide ben alırım mete beni bırakmıyo saatlerce oyun oynuyoruz
Geçmiş olsun ablaaagünaydın, hayırlı sabahlar
bugün çok uykusuzum gece öksürük tuttu kaç kere uyandım kalktım bi parça ekmekle zeytin yedim su içtim biraz iyi geldi
sonra uyumuşum alarmıda kapatmışım bi uyandım evden çıkmama 6 dakikam var hemen jet hızıyla hazırlandım çıktım
servise yetiştim çok şükür
akşam bizim duşa kabinin camı patlamış , ben annemlerdeydim bi geldim oğlum mutfakta yemek yiyo anne duşa kabin camı patladı dedi bi korktum senin bi yerine bişe oldumu dedim her yerine sıçramış tabi ayağının üstüne batmış orası baya kanamış derin girmiş cam , pansuman yapıcaktım baticon sürdürmedi kanaması durmadı diye bende yara bantı yapıştırdım
bezlede sardım ayağınıda sandalyeye kaldırdım yüksekte çabuk dudur diye biraz sonra geçti çok şükür
duşa kabin camlarında tekerlekler oluyo o çıkmıştı kopmuş yerinden , oğlumda onu yapıştırmak istemiş tek başına olurmu elinde kalmış çok korktum , hemen biyere sadaka göndermem lazım
al benden de o kadar arkadasımKimsenin moralimi bozmak enerjisini düşürmek istemiyorum yazmakta istezdim
Cidden şuan öyle böyle değilim yani gidip hastanenin psikiyatri bölümüne beni yatağa bağlayın diyesim
sağolasın swetimGeçmiş olsun ablaaa
hosgeldın29 yaşındayım biri 9a girecek digeri 3 bucuk yaşında iki oğlum var. Büyük olan Arda kücük olan Mete. Ankaradayım çalışmıyorum. Bu kadar
Burası düzen topiği kuzummm
Ay oraya yazmayım dedim hazır burdaykenBurası düzen topiği kuzummm
Efserimm senin işlediğini tahmin ediyorum çok güzel
Ortaya çıkar tamamla bari lif mi nedir buYarım kalmışEki Görüntüle 3500227
Ortaya çıkar tamamla bari lif mi nedir bu
Lif çıkarayım nasıl örmüşüm onu unutumne güzel olmus
pamuk sekerı gıbı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?