- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
uyumayanay çok üzüldüm canım ya kadın değilmişinde neymişin hem kadın hem erkek işlerine koşturduğun içinmi çok sinir bozucu bi cümle , yaranamıyosun işte hiç kimseye
Menüde ne var. Benim büyük oglan okuldan gelecek kücügünde ögle yemegini yedirmedim daha akşam yemegine bi saat sonra anca gecebilirim heralde
Oh afiyet olsun biride beni çağırsa gitsemLimonsuzzcay yemek yapmaya girecekti mutfağa benim menü yok
bu akşam komşuma davetliyim. İş çıkışı gideceğim akşam birlikte yiyeceğiz. Saat 7 de okuma yapacağız nasipse.
benım annem cok becerıklıdır de mekık merak etmemıs nıyeyseAz önce elime mekikte geldi benim annem yapardı
Anaaaa kabak benim başıma patladıSil sil iyi olur canimm
Uykum var diyip diyip, yazıp gidiyorsun enerjimiz ondan düşük olmasın
Daha yeni kalkıyorumEllerine sağlık kahveleri içtiysek, hadi yemeklerini ocağa yok bi enerjin yükselsin
Yok canım evde değilimNiyetlimisin
Nerde geziyorsunYok canım evde değilim
sağolasın. ciddi bir rahatsızlık değil. belim ağrıyor birazda boğaz ağrısı var. İlaç sprey kullanıyorum.penyez83 sen de hastaymıssın kusura bakma farkedemedım
gecmıs olsun arkadasım
hanımlar gozumden kacarsa kusura bakmayın lutfen
valla cocuk yok ama ıste 2. evlılık olunca dıyorsun kı bekle , sans ver, yaslılıkta belkı ıyı oluruzValla ben sana söyledim, tam kafasını duvara sürtmelik adam.
Sen bu güne kadar olsun diye direndin ve hep kendinden ödün verdin ama olmayınca olmuyor. Sevgi ve saygı karşılıklı olmalı.
Annesine olan davranışları harika, çok büyük sevap işliyor orası ayrı, ama karısı olarak sana kendini berbat hissettiriyor.Kocanın eski hayatı, annesi ve kocanın arasında kalmışsın hep. Aradaki dengeyi kurmayı bilememiş.
Bundan sonrası senin kararın elbette. Hakkında hayırlısı olsun
dıkkat et kendınesağolasın. ciddi bir rahatsızlık değil. belim ağrıyor birazda boğaz ağrısı var. İlaç sprey kullanıyorum.
HoşgeldinizMerhaba herkese
Ben de aranıza katılmak istiyorum müsadenizle29 yaşındayım, 29 haftalık hamileyim ve çalışıyorum.
Bu aralar hamileliğin verdiği bir hantallık var ama silkelenip kendime gelmek istiyorum.
Evimi yavaş yavaş temizlemem lazım, egzersiz, akşam ev yemekleri, bebeğimin kıyafet hazırlığı derken yoğun günler beni bekliyor.
Bu konuyu da görünce önce plan yapar sonra işlerimi yapar yazarım hem de bana motive olur diye düşündüm
Süreç içinde maalesef yardım alabileceğim kimse yok. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor. Neyse ki kocam bey en büyük destekçim, her işimizi birlikte yapıyoruz çok şükürbenden bilgiler bunlar
kendine çekmeyimi bilmiyormuşsunuyumayan
bana cok yorucu bır hayat veren
kocalık yapmayan
kendısı de.... ben dıdırdır yapan, hem de kendıne cekmeyı bılmeyen kadınmısım.
sen bızım fotoları gordun... daha da yorumum yok
Unlu bit bu zıkkım çok fenadırkızlar bu cıcektekı beyazlıklar neden olur
merhaba, hoşgeldin hamile ve çalışmak zor olur Allah kolaylıklar versinMerhaba herkese
Ben de aranıza katılmak istiyorum müsadenizle29 yaşındayım, 29 haftalık hamileyim ve çalışıyorum.
Bu aralar hamileliğin verdiği bir hantallık var ama silkelenip kendime gelmek istiyorum.
Evimi yavaş yavaş temizlemem lazım, egzersiz, akşam ev yemekleri, bebeğimin kıyafet hazırlığı derken yoğun günler beni bekliyor.
Bu konuyu da görünce önce plan yapar sonra işlerimi yapar yazarım hem de bana motive olur diye düşündüm
Süreç içinde maalesef yardım alabileceğim kimse yok. Annem kemoterapi alıyor çok halsiz, kv hasta yürümekte çok zorlanıyor. Neyse ki kocam bey en büyük destekçim, her işimizi birlikte yapıyoruz çok şükürbenden bilgiler bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?