Düzenli Evimiz & Hayatımız

İşte tam da bu sebepten onlar trip atıyor ve trip atan erkek en kötüsü.
Benimki de ben konuşmasam haftalarca konuşmazdı. En son ben de tuttum kendimi ve günlerce yüzüne bile bakmadım (çok kırılmıştım) en son o konuşmaya başladı. Sonra içimde tuttupum herşeyi anlattım. Çok şükür buaralar daha iyi. En azından trip süresi kısaldı

Yani sırf eşin laf söyledi diye gelecekler . Ne kadar ayıp ya. Çok yakın değillerse bi süre kabul etme sen de. Hep onlar geliyor kimse beni davet etmiyor dediğin için söylüyorum. Bi de eşin yardım etmiyorsa zaten hiç etme boşver.

Bugünnn
Kettıl kireçlenmiş sirke kaynattım onu temizledim
sarmaları pişirdim
Kahvaltı hazırladım
Pilav yaptım
Salata yaptım
Salata sosunu yaptım
Masayı hazırladım
Çay ve kahve tepsisini hazırladım
Robot evi süpürdü
Islak mendille toz aldım
Yatağımızı topladım
Yatak örtüsü serdim
Tuvalet çamaşır suyuyla eşim yıkadı
Lavaboyu temizledim
Banyo paspas ve havluları değiştirdim

Evet çok ayıp ama atsan atılmaz kadar yakınlar maalesef etmeyeceğim yok son misafirdi daha kimseyi çağırmayacağım bebek görmesi falan kabul etmıcem zaten kışa denk geliyor hastalık vs getirir millet ben aslında cok severim misafir ama kendımı enayi yerine konuşmuş gibi hissediyorum böyle

Onu bende denedim normalde birkaç güne konuşmays giden ben yaklaşık 2 hafta gitmedim ve bekleme gelmicem dedim
Bizim vaka biraz daha ağır
Sonrasında hali tavrı değişti yardımcı falan olmaya çalıştı yine diline gelemiyor anladım
Bu sefer konuşunca hemen duygusala bağladı hatasının farkına vardı arada yine aynı durum nüksediyor idare ediyoruz birbirimizi şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…