Düzenli Evimiz & Hayatımız

5 posta mi

Merhabalar kızlar
Detaylı temizlik yaptıktan sonra her güne az iş kalıyor onu çok seviyorum burda günlük görevler varmış sanırım devam ediyor mu ?

Eltinin annesine gitmek mi? Sen bizi ezip geçersin
Yaptım mı tam yaparım
Ben de eltimin annesine giderim yemeğe çaya kahvaltıya oda gelir kizkardesleri kızımın arkadaşı ama akrabayız biz
Çaktırma benim de teyzem
Merhabalar kızlar
Detaylı temizlik yaptıktan sonra her güne az iş kalıyor onu çok seviyorum burda günlük görevler varmış sanırım devam ediyor mu ?
Patron hasta Bonus

Eve düştüm bi maratona çıkayım yarına pek işim kalmasın
2 mak.çam.yıkandı, kurutmaya attım
evi robot süpürdü
toz aldım
evi sildim
mutfak yerini elle sildim
wc lavabo kremlendi
havluları değiştirdim
banyo yerini elle sildim
çöpleri attım, kovaları yıkadım
robotun hazinesini yıkadım
bezleri yıkadım astım
mutfak toplu, ev toplu

Çayımı, örgümü aldım oturdum

İyi akşamlar kızlar
Bugun ben naptım hic bir sey
Daha dogrusu eşim evde oldugu icin detaylı bi kahvaltı sonra evi topladım bi makine camasır katladım yerlestirdim tuvalet banyo yıkandı küçüğü banyo yaptırdım. Evi sanırım 4 kere felan süpürdüm bugün. Kayınvalide derin dondurucu almıstı köyde oldukları icin bize geldi onu ordan oraya ordan oraya cektik hep köpük karton her yere dagıldı. Sonra dışarı cıktık gezdik eve geldik. Meteyi uyuttum. Arda da uyuyacak insallah her yerim agrıyo bide aşırı gerginim herkesle kavga edesim var

Ya bide çamaşır makinesi iyi yıkamıyor neden bilmiyorum. Servisi çağırsam bakarlar mı acaba? Alttaki yeri açtım bişey falan mı kaçmış diye temizdi orası. İçini de temizlerim sürekli.
Çamaşır makinesinin markası ne bide deterjan cok farkediyo benim makineminde ben yıkamasını begenmiyorum
Geçmiş olsun
Eltinin annesine gitmek mi? Sen bizi ezip geçersin
Teyzesi ama eltisinin annesi
Çok yoruldum
saat 4 te gitti misafirler
Geçmiş olsun mu demeli annelerimiz gibi oh buda aradan cıktı diyelim

Hazineden ne çıktı abla

Yarın için yiyecekler hazırlandı.
Bulaşıklar ve çamaşırlar yıkandı. Ortalık süpürülüp silindi, toparlandı. Ivır zıvır işleri hallettim. Masa örtüsü ve dantel vardı ütüledim. Kızımı yıkadım, kendim banyomu yaptım. Yeni yattım şükür. Ama bacaklarım ayaklarım çok ağrıyor. Muhtemelen bütün gece sızlayacak.

Merhabalar kızlar

Etmiyor çünkü konu sahibimiz gelmiyor şu an o yapıyordu günlük görevleri.

Biz de kendimiz bazen birleşip bazen ayrı ayrı benzer işleri yapıyoruz.
Mesela mutfağını temizleyecek olan varsa soruyor eşlik etmek isteyen mutfak temizlemeye ihtiyacı olan var mı diye.

Birlikte yapmak daha güzel oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…