Sağol canımGeçmiş olsun abliş
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Bu konunun yöneticisi kim şimdiözelden bir şey dicem de
Dün beyninde şimşekler çaktı üzerine gelmeyen halam geldi
Hacamata niyet ettimişdim o da kaldı gitsem biraz iyi gelirdi
Pazartesi için niyet etmiştim reğli oldum gidememkiKız nasıl gidecektin zaten dün cumartesi hacamat olmazdı.
Bugün pazartesi ve salı çok kıymetli altın gün de salı
Nasip artık kuzum 21.günler de iyi de cumartesiye geliyorPazartesi için niyet etmiştim reğli oldum gidememki
Bu konunun yöneticisi kim şimdiözelden bir şey dicem de
Lastik kısımlarının icide kirleniyo gecen ben oralara karbonatla sirke döktüm beklettim sonra kazan temizlemede calıstırdım bi tık iyi olduSiemens. Sonradan oldu ya. Sıvı deterjan kullanıyorum netten alıyorum hep. Beyazlarda toz kullanıyorum. Mesela yıkandı bugün açtım deterjan kokmuyor. Değişik bi koku var. Renklilerde yine az da olsa deterjan kokuyor. Kızın çamaşırları mesela çok iyi güzel kokuyor yoğun kokuyor deterjan. Bilmiyorum sorun neyde
Her zaman yaşadığım şeyGünaydınkarnım cok ac uyandım nedense midem bulanıyo aclıktan
Pareee yaşını bilmiyorum ama yazdığın karakterden sonra sana da abla demem lazım gibi geldiGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar⚘
Bugün herkes evinde gitti sabah 8 de ev boşaldı
Ve ben temizliğe başlıyacam süper man örümcek adam voltram rocky gibi hatta kara murat gibi güce ve enerjiye sahip olmak lazım ki bitsin temizlik
Ya Allah Ya bismillah⚘savunun uleynnnnn ben geliyorum
Kahpe Bizansın güzel ve asıl kızı Elenora
Eki Görüntüle 3504999
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?