Kolay gelsin paremmGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar⚘
Bugün herkes evinde gitti sabah 8 de ev boşaldı
Ve ben temizliğe başlıyacam süper man örümcek adam voltram rocky gibi hatta kara murat gibi güce ve enerjiye sahip olmak lazım ki bitsin temizlik
Ya Allah Ya bismillah⚘savunun uleynnnnn ben geliyorum
Kahpe Bizansın güzel ve asıl kızı Elenora
Eki Görüntüle 3504999
Önümüzdeki aya artıkNasip artık kuzum 21.günler de iyi de cumartesiye geliyor
Biliyosun benim midem cok nadir bulanırHer zaman yaşadığım şey
Oo kolay gelsin pazar günleri is yapmayı hic sevmemGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı pazarlar canlar⚘
Bugün herkes evinde gitti sabah 8 de ev boşaldı
Ve ben temizliğe başlıyacam süper man örümcek adam voltram rocky gibi hatta kara murat gibi güce ve enerjiye sahip olmak lazım ki bitsin temizlik
Ya Allah Ya bismillah⚘savunun uleynnnnn ben geliyorum
Kahpe Bizansın güzel ve asıl kızı Elenora
Eki Görüntüle 3504999
Tam sonbahar
Eltim yok rahatımAnam herkes eltisiyle iyiymiş maşallah diyelim nazar değmesin. Kıskanmadım ki hiç(!)
Çikolata yada kolonya vb şeylerin olduğu bir hediye paketi olabilirKızlar bu saatte kim var bilmiyorum ama ögretmene ne hediye alınabilir. Sınıfca olana katılmak istemiyorum oglum kendi versin bi elini öpsün ögretmeninin istiyorum. Kupa fincan dışında zaten 24 senelik bi ögretmen yüzlerce gelmistir ona
Hayırlı olsun bi yastıkta kocasınlarSelam canlarben pperşembe cuma ve dün ful annemdeydim sabah gidip akşam evime geliyordum aşırı yorucuydu ama bitti düğünü yaptık şükürbende 7.ayıma girdim bugun itibariyle artık Evim bebeme hazırlıkla geçer günlerim özlemişim sakin hayatımı
Çorba arttı o içilir. Evet yine aynısı başıma gelmiştiSesli güldüm sanki bunu daha önce de konuştuk başka yemek artmadı mı
Ben de salı gününe randevu aldım, altın günmüş. Omuzlarım sürekli ağrıyor, tutuluyor. Sırtıma yaptıracağım, migrene de iyi geliyormuş.Kız nasıl gidecektin zaten dün cumartesi hacamat olmazdı.
Bugün pazartesi ve salı çok kıymetli altın gün de salı
Ben geç oldu diye günaydın demeye utandımGünaayydııııınn
Saati sonradan farkettim ablaBen geç oldu diye günaydın demeye utandım
Sen nasılsın seni üzmeyeceksemİyi pazarlar herkese
Nasıl herkes iyi mi
Dün yaptım 575 çıktı ondan 2 gün önce 308 çıkmıştıP¾mavibaloncuk tahlil yaptırdınmı yazdıysan belki görmemişim dir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?