Tüm günüm bebişe hizmet etmekle geçiyor.
Bir insanın yazdığı her mesaj iyi gelir mi bir başkasına?Senin en büyük işin o zaten parmağında oynatıyor seniher işin tam olsaydı onu ihmal etmiş olacaktın.
Her şey yolunda yani için rahat olsun sağlıkla büyüsünler yavrular
kesinlikle katılıyorumBir insanın yazdığı her mesaj iyi gelir mi bir başkasına?Geliyor Bonus, seni hiçç tanımıyorum ama cümlelerin çok naif, çok iyi geliyor.
İncitmeden, kırmadan yazdığın her bir yanıta minnettarım
Misss afiyet olsunben yayla çorbası yapıcam eve gidince dün kurandan biraz pilav getirdim , pazı kavurması yapıcam yeter
Çok guzel menü afiyet olsun canımZeytinyağlı yeşil fasülye, pilav, salataoh mis
Bebişe de köfte
Teşekkür ederim canım sana da afiyet olsunAfiyet olsun aysen deve tabanına bayıldım
Bir insanın yazdığı her mesaj iyi gelir mi bir başkasına?Geliyor Bonus, seni hiçç tanımıyorum ama cümlelerin çok naif, çok iyi geliyor.
İncitmeden, kırmadan yazdığın her bir yanıta minnettarım
Aklımdan geçerken yazdın çok sevindim canım duamdasın MaaşaAllah SubhânallâhHerkese hayırlı akşamlar
Ben bugün tekrar kan verdim çok şükür değerim iyi çıktıduanızdan eksik etmeyin beni keseyi hayırlısıyla görebilirim inşallah sağlıkla
Çok sağol abla Allah razı olsunAklımdan geçerken yazdın çok sevindim canım duamdasın MaaşaAllah Subhânallâh
Çok sağol abla Allah razı olsun
Un çorbasını herkes bilmiyo nerelisin, bende kayınvalidemlerden öğrenmiştim bizde yok mesela Trakya'da eşim ordulu ama bende çok severim belki sizinki farklıdırBugün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Makinalara 2 posta çamaşır attım
Çamaşır katladım
Robot salon ve mutfağı süpürdü
Robotun filtresini temizledim
Buzdolabını düzenledim
Bozmaya ramak kalmış biberleri doğrayıp dondurucuya attım
Mutfak lavabosunu çamaşır suyu ile yıkadım
Akşam yemeği yaptım:Un çorbası,kremalı Fırında patates,Kuskus salatası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?