Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim kız ne yapmış size anlatıyım da gülün

Geçen dip köşe temizlik yaparken annem akşam üstü ekmek almaya diye götürdü dolaşıp gelelim dedi. Benimki çizmelerini giydi tabi yaz kış farketmiyor. Neyse giderken mahalle arasında ayakkabıcıya koşmuş girmiş annemin elini bırakıp. Annem çıkarmış geri girmiş. Adam demiş ki ayakkabı vercem ben gelin annem diyormuş bir sürü ayakkabısı var evde bunu giyiyor demiş istemeyiz demiş. Adam yok illa içimden geldi verecem demiş bunlara ayakkabıyı vermiş yollamış bi geldiler ellerinde ayakkabı kutusuyla

Nice güzel senelere doğum günün kutlu olsun yasitiz ben bu sene yeniden başa sardım sanki Bebek doğurdum
Teşekkür ediyorum
Olsun, o da büyür anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini, sonra bi bakmışsın 40ları sürüyoruz
Doğum günün olduğunu yeni gördüm

Doğum günün kutlu olsun nice nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yılların olsun sevdiklerinle beraber
Teşekkür ediyorum
Pinhan doğum günün kutlu olsun, hayırlı sağlıklı ömrün olsun inşallah iyi ki tanımışız seni

Eki Görüntüle 3644015
Oy ne güzel pasta Teşekkür ediyorum
Ben de iyiki tanıdım sizleri, kesinlikle
Ne güzel mesaj bu yaa doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun canım
Teşekkür ediyorum Limonsuzcum
Pinhan
Dogum günün kutlu olsun pinhan dün girmemiştim bugun gördüm bir gün araylaymıs dogum günümüz
Nice güzel senelere ailenle
Teşekkür ediyorum İlknurcum sana da mutlu yıllar
Sağlıkla huzurla neşeyle geçsin ömrün, 30 güzeldir. Seveceksin
Kendini tanıdığın,kendine değer verdiğin bir yıl olsun

ilknurrr22 yeni ışığın kutlu olsun.
Sevdiklerinle mutlu nice yıllara...
Teşekkür ederim sedacım
Geçmiş olsun sweet. Benimde midem bulanıyo bi saattir havalar serinledi artık hemen kapıyoruz
Bir otuz da öyleydim
Gönlünden geçen bütün güzellikleri sana getirsin inşallah
Amin inşallah

Teşekkür ederim pinhan bende sevecegimi düsünüyorum 30lu yaşları

Geçmiş olsun sweet

Geçmiş olsun sweet nasıl oldun

Bi tencere yaprak sarması yaptım
Yarın pişiririm artık
Namaz kılıp yatıcam
Yarın sabah sağlık ocağına gidicem kan vericem, gizli şekerime baktırıcam İş yeri doktoru istemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…