Dışardaydık bahçeye markete falan gittik geldik. Hafif baş ağrım vardı bi anda feci şekilde arttı midem falan bulandı ay çok kötüydüm. Eşim okudu biraz hafifledi. Migren ağrısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun yaaa ne fena bişey
Geçen dip köşe temizlik yaparken annem akşam üstü ekmek almaya diye götürdü dolaşıp gelelim dedi. Benimki çizmelerini giydi tabi yaz kış farketmiyor. Neyse giderken mahalle arasında ayakkabıcıya koşmuş girmiş annemin elini bırakıp. Annem çıkarmış geri girmiş. Adam demiş ki ayakkabı vercem ben gelin annem diyormuş bir sürü ayakkabısı var evde bunu giyiyor demiş istemeyiz demiş. Adam yok illa içimden geldi verecem demiş bunlara ayakkabıyı vermiş yollamış bi geldiler ellerinde ayakkabı kutusuyla
Teşekkür ediyorum İlknurcum sana da mutlu yıllar
Sağlıkla huzurla neşeyle geçsin ömrün, 30 güzeldir. Seveceksin
Kendini tanıdığın,kendine değer verdiğin bir yıl olsun
Dışardaydık bahçeye markete falan gittik geldik. Hafif baş ağrım vardı bi anda feci şekilde arttı midem falan bulandı ay çok kötüydüm. Eşim okudu biraz hafifledi. Migren ağrısı çekenlerin Allah yardımcısı olsun yaaa ne fena bişey
Teşekkür ediyorum
Olsun, o da büyür anlamazsın zamanın nasıl geçtiğini, sonra bi bakmışsın 40ları sürüyoruz
Teşekkür ediyorum
Oy ne güzel pasta Teşekkür ediyorum
Ben de iyiki tanıdım sizleri, kesinlikle
Teşekkür ediyorum Limonsuzcum
Teşekkür ediyorum İlknurcum sana da mutlu yıllar
Sağlıkla huzurla neşeyle geçsin ömrün, 30 güzeldir. Seveceksin
Kendini tanıdığın,kendine değer verdiğin bir yıl olsun
Bi tencere yaprak sarması yaptım
Yarın pişiririm artık
Namaz kılıp yatıcam
Yarın sabah sağlık ocağına gidicem kan vericem, gizli şekerime baktırıcam İş yeri doktoru istemişti