Teyit ettim yasak değilYasak mı bilmiyorum ben de geçen birisi böyle sansürlemişti, bilen varsa aydınlatsın yasak mı a dostlaar?
Püüüüü
Ne soran olmuş ne merak eden dağıtıcam buraları
Nasıl beni sormazsınız nasıl he nasıl nasillllllllgggggggg
Değil tabi bunca zaman denk gelmemiş olamazdımDeğil ya
Puhahhahahhaha
Hanımlar sizden fikir almak istiyorum, yardımcı olur musunuz
Ben şekersiz kabak tatlısı yapmak istiyorum.
Normalde şekerde bekletince sulanıyor kabaklar ama şeker olmayınca pekmezli suyla pişirsem olur mu acaba
Ne diyorsunuz denemeli miyim
Fırında yapınca sulu olmuyo çok güzel oluyo sekeri az koyup yapabilirsin üstüne tahin cevizAnladımevin yakınında var, benim de aklıma ilk oraya bakmak geldi zaten
Evet çok şeker kullanamıyorum sağlıklı olsun demiştim
Hepsi mantıklı geliyo banayarım ölçü mi şeker koysam neyse akşam karar verip sonucu söylicem
Aa karikatür yasak mı ben bilmiyodum suan ögrendim neden ne alakaBilmiyorum desem ayıp olur mu bilemedimbirçok konu içinde geçiyor özellikle bununla ilgili bir durum yaşamadık. Belki de var da ben denk gelmediğim için bilmiyorum.
Ama mesela karikatür paylaşımı yasak onu hepimiz biliyoruz.
Geçmiş olsun canımİnanılmaz yoruldum mutfak dolaplarının alt tarafını düzelttim temizledim yemek yaptım evi bi kere daha süpürdüm. Metecigimde sagolsun oturma odasında yemek yapmıs pulbiber kuru üzüm bulgur mercimek hepsinden karıstırmıs böyle çorba yapsana diyo bide bana
Oraları temizledim
Geçmeyen bi baş agrım var dün aksamdan beri
Tahin cevizsiz kabul edilemezFırında yapınca sulu olmuyo çok güzel oluyo sekeri az koyup yapabilirsin üstüne tahin ceviz
Geçmiş olsunİnanılmaz yoruldum mutfak dolaplarının alt tarafını düzelttim temizledim yemek yaptım evi bi kere daha süpürdüm. Metecigimde sagolsun oturma odasında yemek yapmıs pulbiber kuru üzüm bulgur mercimek hepsinden karıstırmıs böyle çorba yapsana diyo bide bana
Oraları temizledim
Geçmiş olsun canım . Hasta hasta da sanki herşey üst üste geliyor gibi oluyorİnanılmaz yoruldum mutfak dolaplarının alt tarafını düzelttim temizledim yemek yaptım evi bi kere daha süpürdüm. Metecigimde sagolsun oturma odasında yemek yapmıs pulbiber kuru üzüm bulgur mercimek hepsinden karıstırmıs böyle çorba yapsana diyo bide bana
Oraları temizledim
Senin gaza geleceğin varmış
Geçmiş olsun yavruş. Benimde eşim hasta bize geçmez umarım.Sabahtan beri burnum akıyor inşAllah kötülemem . Çocuklardan geçti sanırım.
Sağlık ocağında da doktorlar eylem yapıyorlarmış götürdük kimse yoktu. Evdeki ilaçları veriyorum
Evin içinde döne döne bulaşacak hepimizeGeçmiş olsun yavruş. Benimde eşim hasta bize geçmez umarım.
Çok geçmiş olsun canım bu ara grip salgını var kimi duysam hasta olmuşSabahtan beri burnum akıyor inşAllah kötülemem . Çocuklardan geçti sanırım.
Sağlık ocağında da doktorlar eylem yapıyorlarmış götürdük kimse yoktu. Evdeki ilaçları veriyorum
Size de geçmiş olsun canımÇok geçmiş olsun canım bu ara grip salgını var kimi duysam hasta olmuş
Annemde gitmiş sağlık ocağı kapıduvar hiç hoş değil
Detayını bende bilmiyorum ne için ve neden yaptıklarını ama edilen yeminlere noldu ?Size de geçmiş olsun canım
Gerçekten öyle. Dedim çocuklara bakacak doktor yok mu? Yokmuş
Eylemlerine elbette bişey demiyoruz ama özellikle hastaneden randevu almanın zor olduğu bi dönemde en azından 1-2 doktor kalmalıydı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?