- 12 Haziran 2019
- 19.809
- 122.160
- 598
- 37
Ettim de belli edememişimPuhahhahahhaha
Ay o ne öyle çıkacak çıkacak cin çıkacak diyecek gibiydi
he aynen hiç mi merak etmedin sen he hicmi
Çabuk gonuşşş
Acile götürme şansınız yok mu limonsuz yakın bi hastaneyeSabahtan beri burnum akıyor inşAllah kötülemem . Çocuklardan geçti sanırım.
Sağlık ocağında da doktorlar eylem yapıyorlarmış götürdük kimse yoktu. Evdeki ilaçları veriyorum
Olmadı iste bir daha belli etEttim de belli edememişim
Bugün daha iyiler canım çok şükür. Evde ilaç ve sprey vardı onları kullanıyorum. Acile gitsem ne diyeceğim kiAcile götürme şansınız yok mu limonsuz yakın bi hastaneye
Basitse onu sen bilirsin zaten benim büyük de bugün evdeydi gitmedi boğazı fena gitmek istemiyor mecbur götürcem şişmiş bademcikleri zor konuşuyoBugün daha iyiler canım çok şükür. Evde ilaç ve sprey vardı onları kullanıyorum. Acile gitsem ne diyeceğim kibasit hastalıktan dolayı gidenlere kızılıyor zaten, ki haklılarda aslında. Bunun için mi geldin diyecekler
Hastamisin kuzum iyimisinBugün daha iyiler canım çok şükür. Evde ilaç ve sprey vardı onları kullanıyorum. Acile gitsem ne diyeceğim kibasit hastalıktan dolayı gidenlere kızılıyor zaten, ki haklılarda aslında. Bunun için mi geldin diyecekler
Guvvetli bir belli edişHahahhahhaha
O işaret ne yani
Geçmiş olsun bonusum Allah şifa versin. Hastalık günleri geldiBasitse onu sen bilirsin zaten benim büyük de bugün evdeydi gitmedi boğazı fena gitmek istemiyor mecbur götürcem şişmiş bademcikleri zor konuşuyo
Sağol canımHastamisin kuzum iyimisin
Çok geçmiş olsunSağol canımçocuklardan geçti burnum akıyor başım ağrıyor
Ben de yoktum pariş, beni de soran, takan olmamışPüüüüü
Ne soran olmuş ne merak eden dağıtıcam buraları
Nasıl beni sormazsınız nasıl he nasıl nasillllllllgggggggg
Bu ara ben nerdeyim onu bilmiyorum parişimPüüüüü
Ne soran olmuş ne merak eden dağıtıcam buraları
Nasıl beni sormazsınız nasıl he nasıl nasillllllllgggggggg
Ben de yoktum pariş, beni de soran, takan olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?