Olabilir abla. Fincan klasik falan ama bende çoğu gittiğim yere fincan alıyorum kullanılır yani. Çiçekte olur
Bence mantıklı ikisi de
Bana da fincan, çiçek gelmişti. Bi misafirim de nevresim getirmişti
Bende fincan tercih ederdim çiçeklere bir ilgisi varsa canlı çiçekte olur
Çok geçmiş olsun canimm acil şifalar versin RabbimBademcikleri o kadar şiş ki birbirine değmiş sanki hiç boşluk yok antibiyotik verdi
Eşimde öyle dedi bekledikçe stres yaparız abla. Amin abla inşallahHemen başlamak ile, iyi yapmışsınız canım. Nasıl olacak ne zaman başlayacağız diye düşündükçe, gereğinden fazla stres olurdunuz.
Allah kolaylık versin ilk transferde pozitif haberlerini almayı Rabbim nasip eylesin
geçmiş olsun bademciklerin şişmesi çok zor oluyo tükürüğünü bile zor yutarBademcikleri o kadar şiş ki birbirine değmiş sanki hiç boşluk yok antibiyotik verdi
Ahahahha yavrum ne demek istemiş eltiskon
kahve yanı bardağıda olabilir , yada tv battaniyesi , güzel bi tepsi çay veya kahve içinHafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.
Benim aklıma iki kişilik fincan yada çiçek alayım diyorum. Ne dersiniz
İnternette gördüğüm için sorduğumu düşünmüştür büyük ihtimalleAhahahha yavrum ne demek istemiş eltiskonsonunu da fenomenlere bağlamış
Aynenİnternette gördüğüm için sorduğumu düşünmüştür büyük ihtimalleburası da internet sitesi ama
Pekmeze olan inancımı yıktın
Bakımı kolay bi saksı çiçeği benim çok hoşuma giderdiHafta sonu eşimin halasının kızına, oturmaya ilk kez evine gideceğiz. Elim boş gitmeyeyim diyorum 1,5 yıllık evli çalışıyor. Hediye ne alabilirim önerilerinize açığım.
Benim aklıma iki kişilik fincan yada çiçek alayım diyorum. Ne dersiniz
Bu ikisi evli miiiaysen- spotifyla yüzleşiyorum. 19 kere dinlemişim diye en çok dinlediğimi kolera yapmış garı goca salmadılar beni
Yaw deme öylePekmeze olan inancımı yıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?