Düzenli Evimiz & Hayatımız

Parmağı çok büyük olmuş baktıkça gülüyorum

Dİğerinin lastiğini daha düzgün yaptım efferim bene parmağa bak hahajaha 3 sırayı ben daha fazla örmüşüm ondan öyle uzamış.
İnce şiş almam lazım

Eklentiler

• 1000053053.webp
    110,1 KB · Görüntüleme: 27
Oldu tabi hiç olmadı değil ama dediğim gibi yani sizin yazdığınız gibi olmadı nedense .
Millet nerelere para harcıyorda bu kadar moral bozmuyor gendine gel haa

Süngere sıkıp öyle duşkabini yıkadım ben pembeyle ama en çok musluktan memnun kaldım muslukların kirecini güzel temizliyor
Doğru diyorsun bonusum da ilk defa internetten deterjan tarzı aldım hem de bu fiyata. bi de çok heveslenmiştim.
O da doğru tabi. Almasam daha çok aklımda kalacaktı .
Gerçekten de yarısı bitti anlamadım. Zaten su gibi bişeymiş. Yarın sprey şişesine koyayım diyorum bi deneyeyim bak bu

Limonsuzzcay hangi satıcıdan aldın?
Büyük ihtimalle bu
Yazdıklarınızı yarın tekrar uygulayayım inşAllah olur artık .
Sağolun canlarım ya iyi ki varsınız

Eline sağlık teşekkür ederim hiç yapmadım denicem ilk fırsatta

Baya kullanmışsın haaa ben kaç yeri yaptım azcık bile fayda etti. Sahte ürün falan olabilir mi ki diye düşündüm de satıcının puanı da yüksek baya

Baya kullanmışsın haaa ben kaç yeri yaptım azcık bile fayda etti. Sahte ürün falan olabilir mi ki diye düşündüm de satıcının puanı da yüksek baya
Ben de anlamadım ki canım. Hatta sprey şişesine olmaz demiştiniz. Ama su gibi aktı gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…