- 12 Haziran 2019
- 19.660
- 121.101
- 598
- 37
Çok geçmiş olsun ilknur yaa Allahim korusun beterinden
Teşekkür ederim kızlarİlknur geçmiş olsun Allah korumuş
İş tabi sonuçta sen yapıyorsun emek varBugün çok bi iş yapmadım. Normal mutfak işleri bi de sofra bezlerini yıkadım
Farklı olarak yatak odasındaki dolabı boşalttım
Giymediklerimizi eskiyenleri ayırdım attım ( dolap da ben de rahatladım )
Geri kalanları tekrar katlayıp yerleştirdim
Bazanın altını düzenledim
Bunlar da iş sonuçta
Bir girişim var bir de çıkışımKısa bir şeylere eşlik edebilirim gönül
O saatler de uyukluyordumCanımı çektirdiniz mutlu musunuz
Ben hala dışarıdayım ya. 8 gibi anca eve düşerim , yapmadıysan beraber yaparız
Tam bu saatlerde bitirmiştim canım ama bi dolap bölümü sadeceGönül bitirdin mi
Çok geçmiş olsun Rabbim beterinden korusunEşim ögleden sonra çocukları parka götürdü oh dedim rahatca otururum mete akülü arabayla kapıdan cıkarken hep bi ileri bi geri yapa yapa cıkıyo kapıya degmemek icin geriye almış hızlıca basınca merdivenlerden yuvarlanmıs arabasıyla beraber. Allahtan önce 4 merdiven var sonrasında büyük merdiven var. Ama rengi bembeyaz olmuş nasıl korkmuş. Eşimde korkmuş boynu bükülmüş düşerken ben boynunu kırdı sandım dedi. Çok şükür bişeyi yok alnında biraz şişlik morluk dışında. Şimdi dedelerine anlattı arayıp uyumadan önce yavrum benim
Benimde hala zayoflayonca giyicem diye sakladığım bir sürü kıyafet varİş tabi sonuçta sen yapıyorsun emek varbende var ya zayıflarım diye çoğu şeyimi saklıyordum verdim geçen sene bi tanıdığıma. Aman napayim ya sakla sakla nereye kadar yer kaplıyor ancak. Valla şimdiki aklım olsa evlenirken falan her şeyi minimum düzeyde alırdım ev alıp taşınırsam sadeleşcem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?