Alttaki filtreyi falan bi temizleseydin ablakızlar benim bulaşık makinem bu aralar pek temiz yıkamıyo kalıntı kalıyo
daha 3,5 senelik makinem makine temizleme deterjanıda kullandım yakın zamanda , parlatıcısını eksik etmem, tuzunu koyarım , çeşitli programlarda çalıştırıyorum yine aynı deterjanlarımda renax ve asperox suyuda ısıtıyo baktım
servismi çağırsam onlarada pek güvenmiyorum
Abla bide içine karbonat döküp sonra beyaz sirke dök. 60derecede bi çalıştır istersen. Brn öyle yapıyorum arada parlıyor içi temizleniyor. Ama bulaşığı güzel yıkamasına etkisi olur mu bilmiyorum.kızlar benim bulaşık makinem bu aralar pek temiz yıkamıyo kalıntı kalıyo
daha 3,5 senelik makinem makine temizleme deterjanıda kullandım yakın zamanda , parlatıcısını eksik etmem, tuzunu koyarım , çeşitli programlarda çalıştırıyorum yine aynı deterjanlarımda renax ve asperox suyuda ısıtıyo baktım
servismi çağırsam onlarada pek güvenmiyorum
Alttaki filtreyi falan bi temizleseydin abla
bazen temizliyorum filtreyi ama pervanelerede bakıcamAbla bide içine karbonat döküp sonra beyaz sirke dök. 60derecede bi çalıştır istersen. Brn öyle yapıyorum arada parlıyor içi temizleniyor. Ama bulaşığı güzel yıkamasına etkisi olur mu bilmiyorum.
Bide pervane deliklerini kontrool ettin mi tıkanmış olabilir mi
Hayır15 günü 1 güne sığdırabilir miyim
İşte beyle net olacaaz
Bende kk gibi 15 günü hiç yaşanmamış sayıyorum
Güzel taktikBende kk gibi 15 günü hiç yaşanmamış sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?