- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Benim bugün bile silesim varAklımdaki bütün işleri bitirdim oturdum şükür. Tek tek yazacak mecalim yok
Haftaya cam silsem kim benle siler 2 3 gğne sığdırsam. Pvc leri de ciflemek istiyorum
Bugün yoruldum yaBenim bugün bile silesim varama sadece düşünce tabi
Beni böyle gaza getireceksiniz demekİşte beyle net olacaaz
Ben bugün bişey yapmadımBugün yoruldum ya
O zaman sen sil gönül hak ettinBen bugün bişey yapmadım
Kahvaltı hazırladım
Yatakları topladım
Mutfağu topladım Bulaşık m. Çalıştırdım
Bu kadar
Şimdi bi dışarı da çıkmam lazım
Bakalım
Herşeyi yaptım camlar kaldıO zaman sen sil gönül hak ettin
15 günü 1 güne sığdırabilir miyim
Bende kk gibi 15 günü hiç yaşanmamış sayıyorum
Yapabilirsin ben sana güveniyorumMaratona başlıyorum hızlıca rutinleri yapayım, gelince detay düşünecem
Dönem dönem insan aşka gelip temizlik yapıyor sonra da arada sırada yapıyor. Sen arada sırada kısmandasın demekki boşver. Ne zaman keyif alarak yaparsab o zmaan yapHerşeyi yaptım camlar kaldıah ah içimde çok istek varda sadece istek var
Haftaya sil de birlikte silekHeySero ben de cam silicem büyük camlar ve önleri saksı dolu içeri aldım başlıyodım sabah ama plan değişti kahvaltıya indim kv ye.
Silmem lazım yani net olursam
Ay yok yok o hastalık gelecekse yine yaşanmış olması daha iyi bi daha yaşayamamsweetgirlcandy hiç hastalanmadın gibi
Ulan hahahaha bi daha yaşanma kısmını hiç düşünmemişim benAy yok yok o hastalık gelecekse yine yaşanmış olması daha iyi bi daha yaşayamam
O derece fenalardayım direkt aklıma o geldiUlan hahahaha bi daha yaşanma kısmını hiç düşünmemişim ben
Bugün nasılsın?O derece fenalardayım direkt aklıma o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?