Ayyy evet yaaa bende aynı duyguları hissediyorumTiniminimavihanim tinnoşum acaba nasılsınız? Kızlarını kokladın mı küvez durumu nasıl?
Teyze olmuş gibi hissediyorum
Amin inşallah canmBu senede bereketli geçsin inşaAllah
-Hayal mavibaloncuk hayırlısıyla sizlerin ve isteyen herkesin kucağını Rabbim doldursun
Bebe demişken kaç gündür aklımdaydı @Lidlaylim canım nasılsınız hiç gelmedin iyimisiniz kırkınız çıkmıştır
OlurTotosunu kaşıyın çocuğun
Süprüüyüm bi evi dedüm. Sonra da aamannn dedim robotu çalıştırdım kahve içiyomİş eden yok mu
tekrar geçmiş olsun canım Allah şifalar versinBuarada kızım genizetinden ameliyat oldu. O yüzden giremedim zaten. Çok şükür durumu iyi.
geçmiş olsun sero ,ıhlamurun içine kuşburnu ve ayva kabuğuda koyIhlamur içtim. Mandalina falan yerim başkada bşy gelmiyor aklıma.
Sağol abla evde yok onlar ama alayım inşallahgeçmiş olsun sero ,ıhlamurun içine kuşburnu ve ayva kabuğuda koy
gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsinSelamlar
Ben geldimYoğun bi gündü ama olsundu değdi
Öğlene kadar evin işi öğleden sonra kız kardeşim doğum yaptı ona yardıma gittim onun işi koşturmacalı oldurabbim isteyen tüm arkadaşlara sağlıklı bebişler nasip etsin ben bile özlemişim bebek koklamayı
Sabah yataklar toplandı ev havalandı
Tozu aldım
Kahvaltı hazırlandı sonrasında mutfak toplandı makine çalıştırdım
Banyo tuvalet lavabolar yıkandı
Mutfağı süpürdüm tek
Bi duş alıp çıktım
Kardeşimin evinde allahtan robot süpürge var gider gitmez onu saldımallah zeval vermesin
Bilmem kaç kere mutfak topladım orda da
Biberon yıkadım bolcana poh değiştim
Çamaşır serdim serili olanlardan kuruyanları büküp yerleştirdim
Hoşaf oldum ama değdi neyse eve geldim kızları yatağa atıp bulaşık makinasını boşaltcam sabaha hazır olsun
Amin ablacım inşallahBu senede bereketli geçsin inşaAllah
-Hayal mavibaloncuk hayırlısıyla sizlerin ve isteyen herkesin kucağını Rabbim doldursun
Bebe demişken kaç gündür aklımdaydı @Lidlaylim canım nasılsınız hiç gelmedin iyimisiniz kırkınız çıkmıştır
Bende begonvil, hanimeli, güller aldımbende dün çiçekçiye gittim , bizim arsa için leylak.mor salkım , gül aldım
birde ayva ile dut fidanı aldım ,daha öncede begonvil ,ortanca ve ısparta gülü almıştım balkonda duruyolar hepsini birlikte götürüp dikmemiz lazım
Nasıl oldun sweetim?Günaydın
Şükür daha iyiyim hayalimNasıl oldun sweetim?
çok iyi yapmışın canım ,Bende begonvil, hanimeli, güller aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?