Onun göbekle alakası yokAtabiliyorum ya ama bence ben hiç göbekli bi hamile olamadım o yüzden atabiliyorum yapı gereği çok göbeğim çıkmadı benim
Aa olabilir zaten doktorda dedi tam yerleşmedi diyeOnun göbekle alakası yok
Sanırım çocuğun doğum pozısyonunu almayla ilgi çocuk doğum kanalına girerse çat kemiği denilen kemik yüzünden bacakların bir araya gelmiyor
Hergün kontoröllerini yapAa olabilir zaten doktorda dedi tam yerleşmedi diye
Benden bir hafta önde olan bir arkadaşım 38. Haftasında doğum yaptı Hemde erkek bebek bekler derler ha doğurdum ha doğurcam diye düşünmekten uyuyamıyorum doğurayım da olsun bitsin diyorum artıkHergün kontoröllerini yap
Son 2 haftan kalmış sağlıkla huzurla gelsinBenden bir hafta önde olan bir arkadaşım 38. Haftasında doğum yaptı Hemde erkek bebek bekler derler ha doğurdum ha doğurcam diye düşünmekten uyuyamıyorum doğurayım da olsun bitsin diyorum artık
En iyisi bir ütü seyansı yapayım kendime geleyim
Yapıdan değil de bebek kanala girdiğinde atmak zorlaşıyormuş diye okudum benAtabiliyorum ya ama bence ben hiç göbekli bi hamile olamadım o yüzden atabiliyorum yapı gereği çok göbeğim çıkmadı benim
Ben ançak öyle ayılabiliyorumUff bu ne yaratıcı fikir
Bİşey yazardım ayıb olur yazmimBen ançak öyle ayılabiliyorum
Daha açıklayıcı yazılmış zatennBenden bir hafta önde olan bir arkadaşım 38. Haftasında doğum yaptı Hemde erkek bebek bekler derler ha doğurdum ha doğurcam diye düşünmekten uyuyamıyorum doğurayım da olsun bitsin diyorum artık
Amin inşallah Allah razı olsunSon 2 haftan kalmış sağlıkla hızurla gelsin
Amin inşallah Allah razı olsunDaha açıklayıcı yazılmış zatennbi avazda kolaylıkla olur inşallah doğumun
Her gün deniyim o zamanYapıdan değil de bebek kanala girdiğinde atmak zorlaşıyormuş diye okudum ben
Benimde bu ara belim çok ağrıyorYeni dönüyorum eve belim çok ağrıdı bi taraftan guvvetli bir ağrı vuruyor gidince yatıcam.
Biri kahvemi falan hazır etse iyi olur prenses gibi hissetmeye ihtiyacım var
Elin çarpmış gibi duruyorBİşey yazardım ayıb olur yazmim
Geçmiş olsun bonusumYeni dönüyorum eve belim çok ağrıdı bi taraftan guvvetli bir ağrı vuruyor gidince yatıcam.
Biri kahvemi falan hazır etse iyi olur prenses gibi hissetmeye ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?