Bende aynıyım maalesef üzüldüğüm an bi şeyler yemek istiyorumKafama takılan bir şey var benim de ve bu sadece yeme isteği ile geri dönüyor onunla başetmek hepsinden zor
Valla aklima geldin abla ben de düşündüm gözükmüyorsun yoğun musun diyecektim ama kız uyandı o sıra çıktım hemenAfiyet olsun hanımlar kahveler içilmiş
Biriniz de kahve yaptım gel ablaaaaa diye etiket etmemiş
Dip not ; 83 lü yengeç burcuyum
İşte bunu biliyorum ama icraate gelince tık yok ille o kafa şişecekİlk ve orta okulda çocukları olan biri olarak duyduklarımı düşününce diyorum ki tek meselen bu olsun mutsuz olduğunu hissedersen alırsın ne olacak.
İlerde daha ciddi şeyler bekliyor bizi şimdiden halledilmesi kolay şeylerle yormayalım kendimizi öyle düşün.
Nohutu niye ıslamıyonnnMutfağı topladım.
Nohut koymuştum haşlanıyordu haaala haşlanıyor
Mutfak dolaplarını silerken buldum kendimi.
Sorgulamıyorum ne yapayım bu model böyle ayarı yok
Ay ne güzel
Islamıştım zaten dondurucuya koymuştum köfteli yapıcam önden nohutu pişiriyorumNohutu niye ıslamıyonnn
bende 74 lüyüm balık burcuyum 10 yaş küçüksün bendenOkudumda ay ne güzel muhabbetler olmuşnot 84 yüm balık burcuyum
evet aldım canım arap yasemini ,hanımeli, leylak ve mor salkımda aldım senin dediğinede bi bakıyım nasıl bi çiçekmişpapatyamm abla arap yasemini almışsın bahçeye çok güzel sarıyor o bol bol çiçek veriyor baharda hatta çok olunca bazen ağır kokuyor yazın sıcaklar bastığında sonra yeşil kalıyor baya.
Ben yabani yasemin diye biliyordum ama adı filbahriymiş oda ağaç gibi çok çiçek açıyor baharda mis gibi kokuyor onuda tavsiye ederim
papatyamm abla arap yasemini almışsın bahçeye çok güzel sarıyor o bol bol çiçek veriyor baharda hatta çok olunca bazen ağır kokuyor yazın sıcaklar bastığında sonra yeşil kalıyor baya.
Ben yabani yasemin diye biliyordum ama adı filbahriymiş oda ağaç gibi çok çiçek açıyor baharda mis gibi kokuyor onuda tavsiye ederim
ben ıhlamurda aldım bile ama daha götürüp dikemedik , tüplü zaten şimdilik binanın bahçesinde duruyo ilk fırsatta götürüp dikmemiz lazımsweetgirlcandy papatyamm bahçelere kokulu çiçek ağaç alacaksanız ıhlamur da alabilirsiniz haziranda mest eder kokusu çiçekleri de toplanırsa mis gibi olur.
Beyaz akasya da çok güzel kokar da biraz kel bir ağaç.
biliyorum ben bunu adını bilmiyodum kokusuda çok güzel evet alayım bundanda arsada ev yapmaya yer kalmıcak bu gidişleFilbahri bu abla ağaç gibi değil tam zakkumu biliyon dimi ona benziyor gövde kısmıpapatyamm
Eki Görüntüle 3540027
Güzelim çiçeğe neden bu isimFilbahri bu abla ağaç gibi değil tam zakkumu biliyon dimi ona benziyor gövde kısmıpapatyamm
Eki Görüntüle 3540027
biliyorum ben bunu adını bilmiyodum kokusuda çok güzel evet alayım bundanda arsada ev yapmaya yer kalmıcak bu gidişle
Beni görüyor musunuz aşşadan pekiLimonsuzzcay kendini gizleyebilirsin limonsuz o zaman görünmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?