- 13 Mart 2019
- 16.263
- 63.693
- 598
Bende 96Evet 96lıyım ben de balığım ultra bi düzeyde hemi de
Unutmamışsın beni
Birkaç aylık rutinimizTuru tekrar dönüyoruz
Nerde yaşıyoruz
Ayyy çok güzell miss gibi eline sağlık darısı başımaEvi havalandırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Tezgah ocak sildim
Vestiyeri boşalttım süpürdüm içini sildim
Ev terliklerini makineye attım
Ayakkabılığı temizledim
Vestiyer üstü küçük aynalar var onları sildim tozunu aldım
Evi süpürdüm
Banyo süpürdüm lavabo klozet temizledim
Yemek yapacağım
Ay doğru de ddicektim penyezim açıklama yapmış ikna oldum.Yok görmüyorum da şeytan bi dürtüyor geldiğinde
Sende lora da görünmüyorsunuz ikna olun
Konun altında, kendi adımızı görüyoruz
Sanırım gazını almak deniyor ön pişirmeyeIslamıştım zaten dondurucuya koymuştum köfteli yapıcam önden nohutu pişiriyorum
Heralde bu proları kapsayan bişey gmrünme şeysiBeni görüyor musunuz aşşadan peki
Sen neredeydin ki aysenim Allah korusunTam yazarken deprem oldu galiba bi an emin değilim başım mi döndü acaba anlamadım korktum kalktım hemen
Heralde. Anaaa. Dur dur limonsuzu şimdi farkettimHeralde bu proları kapsayan bişey gmrünme şeysi
İstanbuldayım canım. Başım döndü galiba ya anlık biseydi sanırımSen neredeydin ki aysenim Allah korusun
Ben diyorum o bilgileri her sefer imza gibi en alta yazacağızTuru tekrar dönüyoruz
Nerde yaşıyoruz
Bende siyahımLimonsuzzcay
Bacım sen zaten turuncu yazılı değil miydin şimdi de kırmızı olmuşsun turuncu ne manaydı peki?
O da pro değil miydi?
Kız biz isteyince renkli oluyo muyuz ben niye siyahım?
Bende İstanbul'dayım canım ama hissetmedim Allahım korusun tüm afetlerden kötülüklerdenİstanbuldayım canım. Başım döndü galiba ya anlık biseydi sanırım
Bende görünüyorum ama ben gizleyemiyorum sanırımGizlilik yazan yerden. Proluğunu belki biri hediye etmiştir sana oda olabilir
Pro kırmızı renkli üyelerde var gizleme özelliğiBende görünüyorum ama ben gizleyemiyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?