Bonuuussshacamat olmadın dilimde şagi halı bitti
Klibi izlemedim dinledim.hemde 6484949 kez dilime dolandı dolandı. Ben söyledikçe kocam ona diyorum sandı artık nağlet gelsin dedim
Bende 10 yaşıma gittim bonusummBen 10 yaşında bunları da duyuyordu kulaklarım şimdi pehhh
O An işin arasında nasıl aklıma gelmiş ikinci okuyunca çok güldüm bendeBonuuusssboşluğumq geldi
Ayy harika olmuş ellerine sağlıkk
Yaa mükemmel zamanlamaların var şu videoları nasıl bulup tam denk getiriyorsun harikasınArkadaşlar şu an gar yağıyor yağmaya başladı beklenen gar yaşığı avrupa yakasına giriş yaptı
Eline sağlık çok güzel olmuş
Geçmiş olsun canımmGece iğrenç bir migren krizini atlattım ilaçsız. O konuda kendimi tebrik ettim ama şu an sarhoş gibiyim şu ataklar çok yoruyor insanı.
Neyse bir abdest alıp kendime geleyim önce Yemekleri halledip bi kaç iş yapayım uyuyorken.
Denemedim hiç ama aklımda var denemekKızlar karnabaharı haşlayıp dondurucuya atsam olur mu
Eline sağlıkDünden az yeşil fasülye ve pilav var. Yanına da tavuk sote yapacağım.
Bugün dinleneceğim, birşey yapmayacağım dedikten sonra limonlu pastamın ortama girişibu sefer fırının başında bekledim.
Çok sağol canım aminn inşallah
Amin abla çok teşekkür ederiz
Teşekkür ederimm aminnGonulmeyvesi dogum günü kutlu olsun yavrunun nice senelere
HeySero beroşumun dogum günü kutlu olsun nice güzel yaşlara
Amin canım bütün yavrularımızı inşallah çok sağolGonulmeyvesi
HeySero yavruların doğum günleri kutlu olsun Allahım size bağışlasın hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşAllah
Harika olmuş eline sağlık
Amin canımm çok sağol
Amin abla çok teşekkürlerHeySero kızının doğum günü kutlu olsun
Gonulmeyvesi senin de oğlunun doğum günü kutlu olsun
Nice güzel yaşları hayırlı ömürleri olsun inşallah
Sizin orda cok mu kar burda yagdı durdu tutmaz gibiKkar çok güzel yağıyoreşimi bekliyorum vardiyalı oyuna incez hddjskks
Çok güzel görünüyor eline sağlıkHeySero bizim pasta da bu kadar oldu
Ucundan kıyısından
Spolier pasta oldu biraz üzerinde de baş harfi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?