- 30 Ocak 2015
- 19.917
- 29.045
- 798
- 29
Maşallah ne güzelDaha valiz hazırlıcam bi üşeniyorum ki
Sabah evi havalandırdım
Ardaya kahvaltı hazırladım okula götürdüm
yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Evi süpürdüm
Dün 3 makine çamaşır vardı onları hallettim
banyoya girdim sacıma fön cektim
Meteye yemek yedirdim
Ardayı aldım markete girdik dolaştık
Deneme sınavı yapılmıstı ankara genelinde oglum sınıfta 1. Ankara’da 6. Olmuş böyle şeylerde ben cok duygulanıyorum bi gururlanıyorum
Amin inşallahMaşallah ne güzelbaşarıları daim olsun inşallah
Yaa insallah biyopsi temiz cıkar. Bol bol dua ederiz hep birlikte. Allah korktugunuzla sınamasınİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
Kötü düşünme canım. İnşallah tertemiz çıkar. İyi diyelim iyi olsunİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
İnşallah temiz çıkar hayalimİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
Allah ın izniyle temiz çıkar inşallahİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
Meme mi? Geçmiş olsun, benim de bırads4a gelmişti. Biyopsi+ ameliyat oldum.İyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
Ne için mr çekilmişti hayal. Dur bakalım sonuç temiz çıkar inşallahİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
Maşallah ne güzel başarıları daim olsunDaha valiz hazırlıcam bi üşeniyorum ki
Sabah evi havalandırdım
Ardaya kahvaltı hazırladım okula götürdüm
yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Mutfağı topladım
Evi süpürdüm
Dün 3 makine çamaşır vardı onları hallettim
banyoya girdim sacıma fön cektim
Meteye yemek yedirdim
Ardayı aldım markete girdik dolaştık
Deneme sınavı yapılmıstı ankara genelinde oglum sınıfta 1. Ankara’da 6. Olmuş böyle şeylerde ben cok duygulanıyorum bi gururlanıyorum
İnşallah biyopsi temiz çıkar canım benim bi yakınımda da böyle oldu biyopsi yapıldı spor ağır kaldırmadan dolayı olduğu netleşti temiz çıktı inşallah kardeşinin de temiz çıkar canım dua ederizİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
Hayırlı akşamlar canımmHayırlı akşamlar kızlar
Allah şifa versin canım inşAllah güzel çıkar sonuçlarİyi akşamlar kızlar kardeşimin mr sonucu geldi bırads4 yazıyor doktor biyopsi istedi20 yaşında daha çok canım sıkıldı
Evet meme. Bırads4 yazıyor a b yazmıyor. Geçmiş olsunMeme mi? Geçmiş olsun, benim de bırads4a gelmişti. Biyopsi+ ameliyat oldum.
Bazen mr yada ultrason yanılıyor. Ameliyatta temiz geldi.
Sen dün bi dünya iş yapmamış mıydın ne çabuk dağıldıYatak odasını havalandırdım
Yatağımızı topladım
Tüm wc ve lavaboları yıkadım
Yatak odasını ve ebeveyn banyosunu süpürdüm
1 posta çamaşır katladım yerleştirdim
1 posta daha yıkandı katladım yerleşecek
Mutfağı topladım buzluğu yerleştirdim düzenledim
Ocağı ve tezgahı sildim
Ocağın altındaki yeri boşaltıp sildim, örtü serdim, düzenledim
Elde yıkanacak bulaşıkları yıkadım
Çöpleri attım
Mutfağı havalandırdım
Mutfağı süpürdüm
Antreyi süpürdüm
Ahsenin odasını havalandırdım
Ahsenin odasının halısını süpürüp kaldırdım
Dip köşe süpürdüm, sildim, toz aldım
Oyuncak dolabı almıştım aylardır eşim kuracak bekliyordu 2 dk onu yaptım
Odasının düzenini değiştirdim
Penceresini sildim
Balkonu yıkadım
Perdeyi yıkadım, astım
Ahsenin çamaşırları topladım, yerleştirdim
Oturma odasını havalandırdım
Oturma odasını süpürdüm
Salon kaldı bi. Orası baya karışık bahçeye götüreceğim mutfak eşyalarını falan koydum baya karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?