Düzenli Evimiz & Hayatımız

-Hayal canım bişey sorcam. Sende regl olacakmış ya da günlerdir kabız olmuşsun gibi ağrılar oluyor mu? Benim sık sık oluyor. Doktora söyledim ama bişey demedi .
Evet limonsuz oluyor gaz ağrısı gibi bir ağrı. 2 haftadır ara ara oluyor doktora sordum bende rahim büyüdügü için olabilir dedi

-Hayal canım bişey sorcam. Sende regl olacakmış ya da günlerdir kabız olmuşsun gibi ağrılar oluyor mu? Benim sık sık oluyor. Doktora söyledim ama bişey demedi .
Hamileyken banada oluyodu limonsuz simdi sen yazınca hatırladım. Korkuyodum hatta bu agrı ne böyle diye

Merhaba hoşgeldiniz
Burası insana çok iyi geliyor
Gün içinde yazınca pek bişey yapmamış gibi hissediyorsun ama zamanla açtığın bi çekmece içinin düzenini görüyorsun dar anında gelen bi misafir de iç rahatlığı yaşıyorsun
O yüzden azda olsa bi şeyler yapmak insana iyi geliyor

Hoşbulduk
Evet tahmin edebiliyorum hele çekmece dolap içleri falan en dertli olduğum şeyler. Eskiden her şeyim o kadar düzenliydi. Bebekten sonra dağıldım tam anlamıyla… bebeğim saat başı uyanıyor geceleri. Gündüz de 40 dkda uyanıyor en ufak ses olmasın diye tabağı makineye bile koyamıyorum öyle duruyorum o uyusun diye. Yani o uykusuzluk beni mahvetti. Enerjim kalmadı inanın süpürüp silip yemek yapınca şükür ediyorum dolap içleri falan hak getire o yüzden… ama bir yerden de başlamak lazım tekrar

Pek bişey yapmadım modum düşüktü bugün

Tüm evi havalandırdım kapattım feci yağmur vardı bugün hala yağıyor
Yatağımızı topladım
Wc yi yıkadım
Mutfağı topladım, bulaşıkları yıkadım, makineyi çalıştırdım
Oturma odasını topladım

Evet limonsuz oluyor gaz ağrısı gibi bir ağrı. 2 haftadır ara ara oluyor doktora sordum bende rahim büyüdügü için olabilir dedi
Büyüsün bakalım minnoşlar ay ben unuttum seninki de kız mıydı
Hamileyken banada oluyodu limonsuz simdi sen yazınca hatırladım. Korkuyodum hatta bu agrı ne böyle diye
Sağolun kızlar içim rahatladı aslında kızımda da son aylara kadar böyle ağrım sancım olurdu sık sık. Ama işte düşüklerden dolayı sanırım tam rahat edemiyorum.

Evet benimde kızım olacak senim tahmini doğum ne zamana denk geliyor ? Kaç haftalıksın tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…