- 13 Mart 2019
- 16.093
- 62.467
- 598
Hiç bilmiyorum canım belki hava mı alıyor bi tarafı acaba bi kontrol et istersenHayırlı gecelersayfalar birikmiş bakamadm
İkidir kekimin bi tarafi kabarıyor bi tarafi olduğu gibi kalıyor fırının camını söküp takmıştım ondan sonra böyle oldu yanlış mı taktım acaba fikri olan var mı ?
Yok vermedim yazın denedim de geri vazgeçtim
Sen tuvalet eğitimi verdin mi canım
Geçmiş olsun Allah şifa versinHer tarafım ağrıyor ilaç içtim sahura ağrısız kalkarım inşaAllahben yatar
Hepimize Allah rahatlık versin hayırlı geceler
Benim oglanda her gün uyanıyo kacıncı uyanışı basındayım suan bekliyorum sadece anne anne anne gidiyorum tam dalcam yine bi ses anneeeBen:Oğlum gece uykusunda hiç uyanmıyor
Yine ben: oğlum 2 gecedir uyanıyor
Biraz öksürüğü de var ballı süt ısıttım içti şimdi tekrar sallıyorum ödevim var anne gece yapmam lazım dedi biraz deftere çizikledi
O değil heryer karanlık ortam uyumak için çok müsait ama ben uyursam kalkamam
Başın sağolsun.Ah, böyle duyunca hep gözlerim dolar.Rabbim sabırlar versin, ben de babamı böyle ani kaybettim.
Olabilir ben de şüphelendim arka taraf kabarıyor kapağa yakın taraf oldugu gibi sönük kalıyor camın yönünü değiştim insallah ise yararHiç bilmiyorum canım belki hava mı alıyor bi tarafı acaba bi kontrol et istersen
Geçmiş olsunHer tarafım ağrıyor ilaç içtim sahura ağrısız kalkarım inşaAllahben yatar
Çok geçmiş olsun canımHer tarafım ağrıyor ilaç içtim sahura ağrısız kalkarım inşaAllahben yatar
Ben de denedim ama olmadı stres yapıyordu. Bir gün akşama kadar ne tuvalete ne de altına yapmadı ben de sıkmak istemedim. Bayramdan sonra tekrar deneyecemYok vermedim yazın denedim de geri vazgeçtimama şu an versem bırakacak gibi bezi. Çişini falan tutuyor baya banyoda söylüyor geldi diye sakın yapma diyorum çıkınca yapıyor falan. Biraz daha havalar ısınsın diyorum bekliyorum. Sen verdin mi
Geçmiş olsun bonus yorma kendini dinlen. Daha kötü olmasın belinDün zaten belim ağrıyodu ev süpürürken oturmuştum orda iyice fena oldu ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum çok zorlandım eve gelip nasıl yattım bilmiyorum.
Şu an çocuklara kahvaltı hazırlıyorum mutfak sahurdan sonra toplu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?