- 13 Mart 2019
- 16.093
- 62.467
- 598
Yatak falan için geniş bi alan var mı? Ben olsam bu kolonu dolapla çevreletirim. Ev sizin mi gerçi o da var. Kiraya da o kadar masraf edilmezCam balkon yok ama takılma ihtimali var.
Kolonlu odayı atıyorum. Ora da yerebatan sarnıcı gibi mübarek
Oda işini iptal mi etsem pufff
Bize o teknoloji gelmediydi heralde ki üfürdü hepÜflemeye çözüm bulur ya kapının kış ayarı yapılınca daha sıkı kapanır tam da kapının önüne mi koyucak yatağı
Hangi marka aldın gönül sevdin miiiÇok güzel bende dün kullandım her şeyi yıkıycam
Allah yardımcısı olsunKardeşim boşanma kararı aldı yazmıştım ya yurtdışında kadınlarla boşandım yada bekarım diyerek mesajlaşmaları çıktı şimdide bazı sosyal medya hesaplarını Türkiyedeki e postadan açmış oradan çıktı bu mesajlar bazı avukatlar delil bazıları değil diyor gerçekten zor bir süreç
evde değilim sabah çıktım akşam dönerimEfser böğün yok musun?
iki çocuğu var ama zaten uzun zamandır yalnız bakıyor çocuklarınaAllah yardımcısı olsun
çocuğu varmı
hemen bacımsuEfser gözüm kırmızı araba emojilerini arıyo
Bonusun dediği gibi ev iyi ısınıyosa sıkıntı olmaz bence
Biraz önce banyodayken gözüme banyonun havalandırması gözüme çarpmıştı bonus tozlanmıs tam üstüne oldu bu ödev
Oraya ahşap bişey yaptırsan eşimin kuzeni yaptırmıs gerçi orda kolon yok ama ayrı bi oyun alanı gibi olur güzel olur bulursam instagramdan resmini atıyım sana
Bugün süpürgenin içini filtresini temizledimMistik ödevler sizlerle
Banyo tuvalet camı havalandırması temizlemek
Süpürgelik süpürmek silmek
Süpürgelerin içini temizlemek robot dik farketmez
@Bonus
@penyez83
Efser
@Aktif Lora
sweetgirlcandy
@Limonsuzzcay
@Pinhan
papatyamm
Gonulmeyvesi
Nane Limon Kabugu
@-Hayal
HeySero
@ilknurrr22
@Umutun Annesi
@dolunaybekler
@selin18
mavibaloncuk
@Derinsu4747
@Eslinna
@Lidlaylim
@Feraceli
Sevdim sevdim kiwi 4325 aldım canımHangi marka aldın gönül sevdin miii
Şu çok iyi oluyor tadı muhteşemYarına misafirlerim gelecek bugünden ikramlık neler yapsam bana fikir atınn çay yanı
Arkadaşlarım gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?