- 2 Ağustos 2013
- 38.247
- 128.100
- 798
Yorma kendini ya yat dinlen yavaş yavaş yaparsınYorulmuşum ya. sadece mutfağı topladım yarın toplayacağım evibelim gözlerim kafam sırtım her yerim ağrıyor
Aminnn Allahım gönlümüze göre nasip etsin inşAllahBugün gittiğimiz evi o kadar beğendim ki anlatamam tam istediğim gibi bi ev maşallah sağlıkla huzurla otursunlar inşallah bize de nasip olsun
Moralini bozma hemen, olur inşallah zamanı vardır korunmayı bırakınca hemen olmayabilir rahim tembelliğe alışıyomuşZannedersem bu ay yine bebiş gelmedihem bebiş yok hem de oruç kazaya kalacak bikaç güne
E tabi işUlan bunu yazmayı hep unutuyorum yav, bu da iş sonuçta
Vardır zamanı elbetZannedersem bu ay yine bebiş gelmedihem bebiş yok hem de oruç kazaya kalacak bikaç güne
Hızını alamamışsın daha anlatacak şeylerin varsa bekleyelimEvet kendi kendime konuştum gidiyorum
Hayırlısı olsun limonsuz. Elbet bi zamanı vardır sıkma canınıZannedersem bu ay yine bebiş gelmedihem bebiş yok hem de oruç kazaya kalacak bikaç güne
Bi konuşasım varmışHızını alamamışsın daha anlatacak şeylerin varsa bekleyelim
Hayırlısı olsun limonsuz. Elbet bi zamanı vardır sıkma canını
Ben ararken küreyş süresini okuyorum yüzde doksan bulurum hatta büyük kız hep ararken anne okusana derBonus kayıp bişey için okunan dua vardı o neydi
Ben misafire ara verince böyle oluyorBende böyleyim hep telaş yapıyorum yetişmicek diye kendi kendime sinirleniyorum. Sakin sakin yapamıyorum hic biseyi
Bugun aksam abdestlencem insallah yarın gelmez bende başlarım7 gün gitti benimde
Çok iyi canım bende iyi bi yer bulursam alırım artık bundan sonraEvet abla çok şükür
eveet hatta pilavla sütlaç yap demiştiniz ama içinde şehriye vardı yine şehriye var abla
Bir ipte 40 tane vardı patlıcan 190 tl ye almışız gönül
Gel sarılalımYa bu misafir gelecek diye tüm ev tertemiz misler gibi olmak zorunda mı ? Öyle bir stres yapıp evin her köşesini temizliyorum yorgunluktan canım çıkıyor sonra misafir çağırmak yük oluyor. Dün kaç çekmece dolap içi döküp sildim ya açarlarsa diye. Petekleri yanmayan kullanmadığımız odaları bile pırıl pırıl yaptım girerlerse diye. Sonrada çağırmaya eriniyorum böyle olunca
BenimdeEbeveyn banyosuna kadar temizledim sweet her yanım ağrıyor
Aslında bazı şeyleri de biraz bozuk bırakmak lazımAy hiç bi zaman böyle şeylere girmem ya. Petek vs bakıp aa pismiş diyende gelmesin bir zahmet. Günlük sil süpür toz al tamam. Camları da silebilecek durumdaysam silerim ama beni ayıplarlar diye yapmam bunu.
Canıma yazık, gelen bana gelsin tertemiz ev isteyende evinde otursun
İşte olması gereken hazırlık düzeniAkşam misafirlerim var, akşamdan tatlımı yaptım, sarmayı sardım, vişne kompostosunu kaynattım, banyoyu duşakabini temizledim, çorba için tavuk haşladım , köfteyi yoğurdum dolaba koydum
Sabah kalkınca evi havalandırdım, makineye beyazları attım yıkanıyor, mutfağı temizledim, evi süpürdüm, sildim, toz aldım, şimdi köfteyi yuvarlıcam izmir köfte için, sonra namaz kılarım çorbayı yaparım tavuk suyuna şehri yeli terbiyeli beyaz çorba yapıcam karar verdim, sarmayı koyarım pişsin, en son pilavı yaparım, salataları yaparım zaten kızımla kardeşimde gelir salataları da onlar yaparlar masayı hazırlarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?