- 13 Mart 2019
- 16.064
- 62.322
- 598
Bende dikkat etmeye çalışıyorum canım ama bu hafta daha da dikkatli olucam inşallahDün yeğenimin doğum günü vardı zayıflamışsın dediler vermiştim geri aldım aslında ramazan başından beri dikkat etmiyorum çünkü. Gaza geldim öyle deyince onlar yarından itibaren dikkat etcem inşallah başarabilirim
Duha suresini 7 kere okurduk bizdeDur yarın okuyup arayıp. Bende bakınca nette bunu buldum
sağol gönülcüm, yapılacak işlerin bi kısmını akşamdan yapınca ertesi güne büyük kolaylık oluyo ,yoksa tek başıma çok zorİşte olması gereken hazırlık düzeni
Maşallah abla eline sağlık
Bu hafta bi bugün yarın tekim Çarşamba perşembe annem cuma cumartesi kv gelcek bazen çok zorBende görünen camları siliyorum canımbizim salon ve mutfak inanılmaz güneş alıyo camın pisligini hemen belli ediyo simdi kışın misafir gelince diyorum neyse ki hava cabuk kararıyo küçücük bi leke bile inanılmaz kötü duruyo
Napıyosun bebekle nasıl gidiyo
Tek mi kalıyosub gitti mi annen
Bunu da okuyumBen ararken küreyş süresini okuyorum yüzde doksan bulurum hatta büyük kız hep ararken anne okusana der
Pis mi kalsın yani anlamadımAslında bazı şeyleri de biraz bozuk bırakmak lazım
Canın ciğerin biri olsa bile şefkat nazarı değebiliyor
Yada bi tanıdık da nazar verebiliyor
O bozuk yada kirli yerle dikkat oraya çekilip nazar uzaklaştırılır belki de
Şuan aklıma gelen fikrim
Aynen gönül düzenli yapsak bu kadar stres olmayız inşallah düzene sokarızGel sarılalım
Bende böyleyim ama ben erteliyorum çoğu zaman o yüzden birikiyor düzenlice yapsam içim daha rahat olur
Böyle rutin yapanlar var mis gibi
2 haftada bi dolaplara giriyorlar mesela
Ben olsam e daha yeni düzelttim diyorum zati düzgün diyorum ama öyle dememek lazım işte
İnşallah bir gün bende uygularım böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?