- 2 Ağustos 2013
- 38.225
- 128.012
- 798
Ben onu süte kuru dut atıp kaynatarak attığımı düşünüyorum limonsuz dene lütfenBugün doktora gittik. İnfluenza olmuşuz. Çok beter bişeymiş ya heryerim ağrıyor
Geçmiş olsun limonsuz çabucak toparlanırsın inşaAllah dinlenmeye çalışBugün doktora gittik. İnfluenza olmuşuz. Çok beter bişeymiş ya heryerim ağrıyor
Geçmiş olsun canımBen de fenayım kaç gündür. Önce yoğun bi regl sancısı uzun sürdü niye bilmiyorum o geçti şükür üstüne bugün hasta gibiyim. Eşim rahatsızdi bir iki gündür ondan bana geçti sanırım inşallah çok kötü olmadan atlatırım
Sana da geçmiş olsun canımSabah kalktım yastığım ıslak hem terlemişim hem de boynum tutulmuşkayinvalidemleri çağıracaktım vazgeçtim, yarına olsun artık.
Sağol bonusum . Valla niyesini bilmiyorum ama çok salladı beni@aysen- geçmiş olsun aman dikkat et
Limonsuzzcay size de geçmiş olsun limonsuzum tam geçmediği için tekrarlıyor demek
Geçmiş olsun tatlımÇok değişik şeyler yaşıyorum aman beesağ göğüs altında kaburga mı neyse oraya bişey olmuş öksüremiyorum fena batıyor yaw. Bugünde öksürük başladı sabah yine boğazım fenaydı acıyordu
Sağol canım . Çocuklar izin verirseBol bol dinlen başka şekilde geçmiyor
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun
Bebek düşündüğümü söylediğim için sadece parol yazdı zaten. Büyük ihtimalle değilim ama riske atamam dedi.Geçmiş olsun limonsuzum duvardan duvara çarpılmış gibi oluyorsun. Bana parol çok iyi geliyordu hem ateşi düşürüyor hem kemik ağrısına iyi geliyordu
Aa sağol Serom ilk fırsatta deneyeyimBen onu süte kuru dut atıp kaynatarak attığımı düşünüyorum limonsuz dene lütfen
Amin inşAllah Penyezim sağolGeçmiş olsun limonsuz çabucak toparlanırsın inşaAllah dinlenmeye çalış
Niye kız, ben hevesle çay içicem yazınca seni gördümHiç çay içesim yokkış çayı içip yatacağım çocuklardan sonra.
Sağolasın canım. İlacı berbat bi ilaç ama onsuz da zor geçiyor. Bide ilk 2 günde başlamak gerekiyormuş ilacına da. İnşallah çabucak iyileşirsinizGeçmiş olsun canım
Sana da geçmiş olsun canım
Sağol bonusum . Valla niyesini bilmiyorum ama çok salladı beni
Geçmiş olsun tatlım
Sağol canım . Çocuklar izin verirse
Bebek düşündüğümü söylediğim için sadece parol yazdı zaten. Büyük ihtimalle değilim ama riske atamam dedi.
Aa sağol Serom ilk fırsatta deneyeyim
Amin inşAllah Penyezim sağol
Dut kurusu iyi geliyor limonsuz inşallah en kısa zamanda atlatırsınızHiç çay içesim yokkış çayı içip yatacağım çocuklardan sonra.
Oturma odasında klima var, orayı da yazın buz gibi yapıyor. Ortası yokSende bi gün vantilatör yada varsa klima aç ödeşin,
Canım bu dönem ki virüs çok inatçı çıktıİnşallah gönül 2 ay olacak daha geçmedi. Şükür ki önceki gibi değil öksürük arada yokluyor
Oh maşallah canım çok iyi çabuk alışacak o zamanAmin amin şükür hiç kaza olmadı 1 kere ufacık kaçırır gibi olmuş unutmuş hemen tuttu devamını yaptı lazımlığa. Ama büyük tuvaletini yapmıyor tutuyor. Zaten kabız iyice olacak
Evet canım ya hastayım .Niye kız, ben hevesle çay içicem yazınca seni gördüm
Rahatsızdın de mi sanki sen?
Bu 2 gündür bi okudum bi okumadım, bişeyler kaçırmış olabilirim
Hangi ilacı diyorsun canım ?Sağolasın canım. İlacı berbat bi ilaç ama onsuz da zor geçiyor. Bide ilk 2 günde başlamak gerekiyormuş ilacına da. İnşallah çabucak iyileşirsiniz
Sero da yazdı canım sağol alayım en kısa zamanda.Dut kurusu iyi geliyor limonsuz inşallah en kısa zamanda atlatırsınız
İnşallah inşallah gece bez bağlayarak devam etcem bezi bağladım yaptıOh maşallah canım çok iyi çabuk alışacak o zaman
Büyük tuvalete de zamanla alışır inşallah
Influenza nin kendi ilacına vermemiş yaEvet canım ya hastayım .
Hangi ilacı diyorsun canım ?
Geçmiş olsun canım dikkat etİyi akşamlar kızlar
2 gündür girip yazmaya bi üşeniyorum ki.
Dün orucu acınca basıma agrı girdi bugunde devam etti. Çarptı resmen beni. Bugun bide kvdegili yemege cagırdım bi dakka oturmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?