Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun canım
Sabah kalktım yastığım ıslak hem terlemişim hem de boynum tutulmuş kayinvalidemleri çağıracaktım vazgeçtim, yarına olsun artık.
Sana da geçmiş olsun canım
@aysen- geçmiş olsun aman dikkat et
Limonsuzzcay size de geçmiş olsun limonsuzum tam geçmediği için tekrarlıyor demek
Sağol bonusum . Valla niyesini bilmiyorum ama çok salladı beni
Geçmiş olsun tatlım
Bol bol dinlen başka şekilde geçmiyor
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun
Sağol canım . Çocuklar izin verirse
Geçmiş olsun limonsuzum duvardan duvara çarpılmış gibi oluyorsun. Bana parol çok iyi geliyordu hem ateşi düşürüyor hem kemik ağrısına iyi geliyordu
Bebek düşündüğümü söylediğim için sadece parol yazdı zaten. Büyük ihtimalle değilim ama riske atamam dedi.
Ben onu süte kuru dut atıp kaynatarak attığımı düşünüyorum limonsuz dene lütfen
Aa sağol Serom ilk fırsatta deneyeyim
Geçmiş olsun limonsuz çabucak toparlanırsın inşaAllah dinlenmeye çalış
Amin inşAllah Penyezim sağol

Sağolasın canım. İlacı berbat bi ilaç ama onsuz da zor geçiyor. Bide ilk 2 günde başlamak gerekiyormuş ilacına da. İnşallah çabucak iyileşirsiniz

İnşallah gönül 2 ay olacak daha geçmedi. Şükür ki önceki gibi değil öksürük arada yokluyor
Canım bu dönem ki virüs çok inatçı çıktı
Benimde mesela ramazan başından beri boğaz ağrım var gündüz geçiyor gece bakıyorum yara gibi acıyor anlamadım
Öksürük de gıcık gibi vardı bu hafta daha iyi
Rabbim tüm hastalara içinde bize de şifa versin

Amin amin şükür hiç kaza olmadı 1 kere ufacık kaçırır gibi olmuş unutmuş hemen tuttu devamını yaptı lazımlığa. Ama büyük tuvaletini yapmıyor tutuyor. Zaten kabız iyice olacak
Oh maşallah canım çok iyi çabuk alışacak o zaman
Büyük tuvalete de zamanla alışır inşallah

Niye kız, ben hevesle çay içicem yazınca seni gördüm
Rahatsızdın de mi sanki sen?
Bu 2 gündür bi okudum bi okumadım, bişeyler kaçırmış olabilirim
Evet canım ya hastayım .
Sağolasın canım. İlacı berbat bi ilaç ama onsuz da zor geçiyor. Bide ilk 2 günde başlamak gerekiyormuş ilacına da. İnşallah çabucak iyileşirsiniz
Hangi ilacı diyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…