- 2 Ağustos 2013
- 38.239
- 128.073
- 798
Geçmiş olsun canmBende bi uyuşukluk var doğru düzgün iş yapmıyorum halsiz gibiyim günlerdir. Hava da kapalı bugün. Ben hep böyle oluyorum bi haber bekliyorum demiştim ya. Olana ya da olmayana kadar böyle arafta bişeyler yapasım gelmiyorAhsende dün ateşliydi gece baya yükseldi şükür şimdi iyi gibi. Ateş dışında bişeyi yok
Geçmiş olsun canımBende bi uyuşukluk var doğru düzgün iş yapmıyorum halsiz gibiyim günlerdir. Hava da kapalı bugün. Ben hep böyle oluyorum bi haber bekliyorum demiştim ya. Olana ya da olmayana kadar böyle arafta bişeyler yapasım gelmiyorAhsende dün ateşliydi gece baya yükseldi şükür şimdi iyi gibi. Ateş dışında bişeyi yok
sağol limonsuz Allah razı olsun
Başınız sağ olsun abla Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versinhayırlı cumalar
dün sabah abimle eşi umreden geldiler akşam onları ziyarete gittik kızımla , hasta olmuşlar hava değişikliğinden
ordan sonra eltime kurana gittim kaynım için her akşam okuyoruz, yarında ikindi öncesi camide kuran okunacak nasip olursa
şimdi kalabalık kızları da yanında her akşam kurana gelenler oluyo herkes dağılınca zor gelicek ona ama bi tane bekar kızı var yanında oğlu da alt katında oturuyo
Geçmiş olsun canımBende bi uyuşukluk var doğru düzgün iş yapmıyorum halsiz gibiyim günlerdir. Hava da kapalı bugün. Ben hep böyle oluyorum bi haber bekliyorum demiştim ya. Olana ya da olmayana kadar böyle arafta bişeyler yapasım gelmiyorAhsende dün ateşliydi gece baya yükseldi şükür şimdi iyi gibi. Ateş dışında bişeyi yok
Bende öyleyim canım modum çok düşük günlerdir kendimi zorlayarak bi şeyler yapıyorumBende bi uyuşukluk var doğru düzgün iş yapmıyorum halsiz gibiyim günlerdir. Hava da kapalı bugün. Ben hep böyle oluyorum bi haber bekliyorum demiştim ya. Olana ya da olmayana kadar böyle arafta bişeyler yapasım gelmiyorAhsende dün ateşliydi gece baya yükseldi şükür şimdi iyi gibi. Ateş dışında bişeyi yok
Ben bi yarım saatliğine geliyorum ya. Çocuklar gelene kadarBugünde sabah kahvaltı hazırladım️
Sonrasında biraz boşluk
Öğle vaktinde manevi saat yaptım️
Okumalro yaptım şükür️
Şimdi bi ara öğün yapmış oldum️
Heryer duruyor hızlıca bitirmek istiyorum inşallah
Maratona gelen varmıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?