Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende bi uyuşukluk var doğru düzgün iş yapmıyorum halsiz gibiyim günlerdir. Hava da kapalı bugün. Ben hep böyle oluyorum bi haber bekliyorum demiştim ya. Olana ya da olmayana kadar böyle arafta bişeyler yapasım gelmiyor Ahsende dün ateşliydi gece baya yükseldi şükür şimdi iyi gibi. Ateş dışında bişeyi yok

Geçmiş olsun canm Allah şifalar versin salgın var herhalde çevremde herkeste aynı şikayetler hastalık var dikkat edin çabuk geçer inşallah

hayırlı cumalar
dün sabah abimle eşi umreden geldiler akşam onları ziyarete gittik kızımla , hasta olmuşlar hava değişikliğinden
ordan sonra eltime kurana gittim kaynım için her akşam okuyoruz, yarında ikindi öncesi camide kuran okunacak nasip olursa
şimdi kalabalık kızları da yanında her akşam kurana gelenler oluyo herkes dağılınca zor gelicek ona ama bi tane bekar kızı var yanında oğlu da alt katında oturuyo

yatağımı topladım
makineye çamaşır attım
kahvaltı hazılandı kahvaltıdan sonra mutfak toplandı bulaşıkları makineye atım ocağı sildim mutfak lavabosuna çamaşırsuyu sürdüm mutfak bezleri çamaşırsuyuna bastım çöpkutusunda çamaşır suyuna beklemesi için koydum
mutfağı süpürdüm
ütüyü yaptım ütülediklerimi yerleştirdim
çamaşırı serdim yeni çamaşır attım
çocukların yatakları topladım yatak odalarını antireleri süpürdüm
salonu topladım kanepe örtüsünü sirkeledim serdim kuşun kafesinin kağırdını değiştim tülünü sirkeldim salonu süpürdüm masanın tozunu aldım
kahve molası verdim
çıkan bulaşıkları yıkadım çöp kutusunu yıkadım bezleri yıkadım

makinenin bitterse çamaşır sereceğim
toz bezlerini makineye atacağım
bugünlük bukadar

Geçmiş olsun canım
Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşAllah belirsizlik çok zor geliyor haklısın .

Dün
Yatağımızı topladım
Evi havalandırdım
Kuruyan çamaşırları katladım
Akşam yemeği yaptım
(Barbunya yemeği
Et sote
Bezelyeli pirinç pilavı
Salata)
Süt kaynattım yoğurt mayaladım
Akşam yemeği bulaşığını kaldırdım
.
23 nisan günü deprem olmuş olsada kalktım temizlik yaptım çünkü eşim evdeydi bebeğe bakan biri bulunca işe koyuldum detaylı sil süpür toz al yaptım kapıları sildim evim biraz aydınlandı 2 aydır ince temizlik yapmıyorum kafamda
mutfak dolaplarının içine bi düzen
mutfak dolaplarını iç dış silmek
koltukları sandalyeleri silmek
halıları silmek
Var yavaş yavaş inşallah fırsat buldukça

Başınız sağ olsun abla Allah rahmet eylesin ailesine sabırlar versin

Geçmiş olsun canım
Hayırlısıyla olsun inşallah

Bende öyleyim canım modum çok düşük günlerdir kendimi zorlayarak bi şeyler yapıyorum
Yavruna çok geçmiş olsun

Ben bi yarım saatliğine geliyorum ya. Çocuklar gelene kadar

Bulaşıklar vardı hallettim
Tezgah ocağı her yeri temizledim çamaşır suyu yaptım
Tezgah üstündekileri sildim yerleştirdim
yataklari topladım
Oturma odasını toparladm
Yuzey mendiliyle toz aldm
Lavaboyu çamaşır suyu yaptım
Süpürgelerin başlıklarını açıp temizledim
kızımla pankek yaptık
Birazdan Evi bi süpürürüm sonra yemek yapacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…