- 2 Ağustos 2013
- 38.178
- 127.673
- 798
Evet ya bide bahçede güneşin altında gezdi toprağa falan oturdu ondan da olmuş olabilir diye düşündüm. Şükür başka bir şeyi yok sadece ateş varGeçmiş olsun canmAllah şifalar versin salgın var herhalde çevremde herkeste aynı şikayetler hastalık var dikkat edin çabuk geçer inşallah
İyi bari yanında kızı varmış oğlu da yakınmışhayırlı cumalar
dün sabah abimle eşi umreden geldiler akşam onları ziyarete gittik kızımla , hasta olmuşlar hava değişikliğinden
ordan sonra eltime kurana gittim kaynım için her akşam okuyoruz, yarında ikindi öncesi camide kuran okunacak nasip olursa
şimdi kalabalık kızları da yanında her akşam kurana gelenler oluyo herkes dağılınca zor gelicek ona ama bi tane bekar kızı var yanında oğlu da alt katında oturuyo
Sağolasın canımGeçmiş olsun canım
Allahım hayırlısıyla nasip etsin inşAllahbelirsizlik çok zor geliyor haklısın .
Sağolasın canım benim inşallah inşallahGeçmiş olsun canım
Hayırlısıyla olsun inşallah
Sağolasın canım benimBende öyleyim canım modum çok düşük günlerdir kendimi zorlayarak bi şeyler yapıyorum
Yavruna çok geçmiş olsun
Penyezim dr bugün yarim gün hastanede kalıyormuş ve yoğurmuş pazartesi günü için randevu aldımMssPARE paremmm bu gün hastane işlerin vardı sonuçlar çıkacaktı haber var mı
Yaa Sivas'a mı geliyorsunSelamlar
Pek modum yok.
Bi kahve davetindeydim, çok çocuk vardı kafam ağrıyor. Zaten regl ilk günü başım ağrır bi de o eklendi.
Bi sürü iş beni bekliyor evde...
Katlanıp yerleşecek çamaşırlar bekliyor.
Yemek var, ekleme yapıcam.
Yarın 1 günlük bir geziye gidicez hazırlık yapmam lazım, hiç canım istemiyor.
Sivas'a gidicez, memleketi olanlar, gezelim bakalım şehrinizi
Pazar günü döndüğümde evi toplu bulmak zorundayım pztsi misafirim gelecek.
Yine çok yoğun olduğum bir dönem.
Kafam bu kadar yoğunluğu kaldırmıyor.
Havaların da etkisiyle ben çok gevşedim, canım hiç birşey istemiyor..........
Bakıcaz.
Görücez.
Yaşıcaz.
Yavruna geçmiş olsun hayırlı haberler alırsın inşallahBende bi uyuşukluk var doğru düzgün iş yapmıyorum halsiz gibiyim günlerdir. Hava da kapalı bugün. Ben hep böyle oluyorum bi haber bekliyorum demiştim ya. Olana ya da olmayana kadar böyle arafta bişeyler yapasım gelmiyorAhsende dün ateşliydi gece baya yükseldi şükür şimdi iyi gibi. Ateş dışında bişeyi yok
Sağolasın abla inşallahYavruna geçmiş olsun hayırlı haberler alırsın inşallah
Evet inşallah, sabah çıkıcaz.Yaa Sivas'a mı geliyorsunmemleketim değil ama yaşadığım şehir
Amin canım.benim
İnşallah güzel sonuçlar alırsın pare rabbim korkutugun yere ugratmasınAmin canım.benim
Kaç gündür bugünü bekliyordum.3 gün daha bekliycem hayırlısı inşallah sonu güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?