Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok geçmiş olsun Allah korusun , bazı bebekler çok hareketli oluyo benim torunumda öyle şuan 27 aylık oldu hala hareketli
10 aylık yürümeye başladı yürümüyo koşuyo hep o yüzdende çok düşüyo alnı kafası sürekli şişiyodu bu sene okadar düşmüyo

Evet ya bide bahçede güneşin altında gezdi toprağa falan oturdu ondan da olmuş olabilir diye düşündüm. Şükür başka bir şeyi yok sadece ateş var
geçmiş olsun canım Allah şifa versin havalar serin yine hastalıklar tekrarlamaya başladı benimde boğazımda gıcık var
grip ilacı ve şurup içiyorum ilerlemesin diye hamd olsun diyelim yinede

Akşam kötüydüm bişey yapmak içimden gelmedi dün evde yoktum zaten çocukları dışarı çıkarmıştım açıldılar biraz.

Bugün de evde değilim sular yok ablamdayım

Sabah erken kalktım sular kesilecek diye önce duş aldım.
Lavabo klozet temizledim
Çamaşır koydum yıkandı
Yatağımı topladım
Mutfak dünden duruyordu topladım makineyi çalıştırdım
Tavuk pişirdim dondurucuya koymak için diyet salatalarına ekleyeceğim

Geçmiş olsun

geçmiş olsun canım Allah şifa versin havalar serin yine hastalıklar tekrarlamaya başladı benimde boğazımda gıcık var
grip ilacı ve şurup içiyorum ilerlemesin diye hamd olsun diyelim yinede
Evet soğudu geri havalar abla bi sıcak bi soğuk çarptı

Sağolasın canım bide ben her şeyi hemen netleşsin isterim olumlu ya da olumsuz beklemeyi hiç sevmiyorum
Ben de öyleyim. Belirsizlikten nefret ediyorum. Mesela bi yere gideceksek eğer yolun aşağı yukarı ne kadar süreceğini bile bilmek istiyorum. Basit gibi görünse de benim hayatımı kötü etkiliyor. Ne olacaksa olsun ve ben ne olacağını bileyim.

Evet ya sabırsızım. Aynen iyi veya kötü netleşsin diye düşünüyorum da işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…