amin canım Allah razı olsunAbla başınız sağolsun yeni gördüm mekanı cennet olsun inşallah
çok geçmiş olsun Allah korusun , bazı bebekler çok hareketli oluyo benim torunumda öyle şuan 27 aylık oldu hala hareketliArkadaşlar benim kizim yine düştü. Sonrasinda küstü morardı hastanede eşimin kucağında kendini birakti. O kadar kokrtukki sonuçları temiz çıktı hamdolsun. Asla yaninmdan ayırmıyorum. Daha 14 aylik kendine neyin zarar vereceğini bilmediği için asla korkmuyor arkamı degil dönmek yan baksam birsey oluyor . Sadaka çıkarıyoruz dua okuyoruz.
geçmiş olsun canım Allah şifa versin havalar serin yine hastalıklar tekrarlamaya başladı benimde boğazımda gıcık varEvet ya bide bahçede güneşin altında gezdi toprağa falan oturdu ondan da olmuş olabilir diye düşündüm. Şükür başka bir şeyi yok sadece ateş var
dün akşam yine artçı depremler olmuş hissettinizmi karşıda çok hissedilmiş eltimin damadı aradı akşam beylikdüzünde oturuyolar ondan duyduk
Aynı bende öyleyimHepimizinki aynı heralde yabendede öyle bir huy var ki ben söylemeden anlasın istiyorum sorsa bile zoruma gidiyor niye illa benim söylemem gerek diye
Geçmiş olsunArkadaşlar benim kizim yine düştü. Sonrasinda küstü morardı hastanede eşimin kucağında kendini birakti. O kadar kokrtukki sonuçları temiz çıktı hamdolsun. Asla yaninmdan ayırmıyorum. Daha 14 aylik kendine neyin zarar vereceğini bilmediği için asla korkmuyor arkamı degil dönmek yan baksam birsey oluyor . Sadaka çıkarıyoruz dua okuyoruz.
Evet soğudu geri havalar abla bi sıcak bi soğuk çarptıgeçmiş olsun canım Allah şifa versin havalar serin yine hastalıklar tekrarlamaya başladı benimde boğazımda gıcık var
grip ilacı ve şurup içiyorum ilerlemesin diye hamd olsun diyelim yinede
Ben de öyleyim. Belirsizlikten nefret ediyorum. Mesela bi yere gideceksek eğer yolun aşağı yukarı ne kadar süreceğini bile bilmek istiyorum. Basit gibi görünse de benim hayatımı kötü etkiliyor. Ne olacaksa olsun ve ben ne olacağını bileyim.Sağolasın canımbide ben her şeyi hemen netleşsin isterim olumlu ya da olumsuz beklemeyi hiç sevmiyorum
Ahsen nasıl oldu tatlım ?Günaydın
Evet ya sabırsızım. Aynen iyi veya kötü netleşsin diye düşünüyorum da işteBen de öyleyim. Belirsizlikten nefret ediyorum. Mesela bi yere gideceksek eğer yolun aşağı yukarı ne kadar süreceğini bile bilmek istiyorum. Basit gibi görünse de benim hayatımı kötü etkiliyor. Ne olacaksa olsun ve ben ne olacağını bileyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?