- 13 Ağustos 2024
- 3.115
- 10.999
- 128
Çok uzun yani5 günniye böyle uzun verdiler anlamadım
Hadi inşallah sağlıcakla kolaylıkla nasip olsunHastane işlerine Bismillah diyip başlıyoruz dualarınıza talibim
Çörekotlu kurabiyeSize bir soru
abimin eşinin doğumu yaklaştı doğumdan sonra pratik olsun diye kurabiye yapacağım buzluğunda dursun diye.
Aklıma perişan kurabiye geldi. Başka ne olabilir fikriniz va rmı
Yok bonus hic bisey olmuyo hatta buzluktan direk cıkarıp yiyince daha güzel oluyo donmuyo zaten buzlukta kurabiyelerYımışar mı elmasından sebep
Degismiyo kankamBuz buzluğa girip çıkınca elmasının tadı değişirse sulanırsa falan diye düşündğm abla.
Bide onu yapmak bana hep uğraştırıcı geliyor
Allah gönlüne göre versin baloncukHastane işlerine Bismillah diyip başlıyoruz dualarınıza talibim
hoşgeldin baloncukSelam ben geldim
ondan açılmamıştırYok abla malesef
Hoşbuldum ablahoşgeldin baloncuk
Hoşbuldum
Amin sağol canmAllah gönlüne göre versin baloncuk
Amin inşallah canmHadi inşallah sağlıcakla kolaylıkla nasip olsun
İçerik silme cezası yüksek diye biliyorum ondan uzundur polemiklerde ilk ceza 24 saat sonrası artıyor 1 ay süren bile var5 günniye böyle uzun verdiler anlamadım
HoşgeldinSelam ben geldim
Yaa işte bilmiyordum hep cahilliktenİçerik silme cezası yüksek diye biliyorum ondan uzundur polemiklerde ilk ceza 24 saat sonrası artıyor 1 ay süren bile var
Hoşbuldum nanemHoşgeldin
Yok canım çoğu kişi bilmiyor kurallar üye olurken okunuyor unutuluyor sonrasındaYaa işte bilmiyordum hep cahillikten
İyiyim canım çok şükür sen nasılsın tedaviye başlıcakmışsınız hayır'lı güzel haberlerini bekliyoruz canım benimHoşbuldum ablanasılsın
Bende iyiyim elhamdülillah ablaİyiyim canım çok şükür sen nasılsın tedaviye başlıcakmışsınız hayır'lı güzel haberlerini bekliyoruz canım benim
İnşallah canımBende iyiyim elhamdülillah abla
Evet hayırlısıyla başladık Allah emek verenlerin içinde bizimde emeklerimizi boşa vermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?