hadi güzel haberlerls gel inşallahYarın gideceğiz doktora bonus bir sorum yoksa inşallah ilaçlara başlayacağım
güzel haberlerini bekliyoruz hayal
Hayırlısıyla afiyetle güzel haberlerle gel canım inşaAllah
Sağolunhadi güzel haberlerls gel inşallah
Bu mesaj sonrası evden çıkmıştım yeni geldimSabah servis bozulmuş küçük kızı okula bıraktım
Komşulara denk geldim Yarım saat onlarla yürüyüş yaptım (küçük oğlum uyuyordu)ondan dolayı uzaklaşmadım evden
Çamaşır makinesini çalıştırdım
kahvaltı hazırladım
sağlık ocağına kontrole götürdüm oğlumu
Salon ,mutfak ve koridor süpürüldü
İnşallah hayırlı haberlerle gelYarın gideceğiz doktora bonus bir sorum yoksa inşallah ilaçlara başlayacağım
Yaprağı kaça aldın Nane?Bu mesaj sonrası evden çıkmıştım yeni geldim
Komşu Teyzelerle çay içtik
Yaprak aldım satıcı gelmişti onu eve bıraktım
Kardeşimle kahve içtik
100 tl kilosu salamura halde 5 kilo aldım komşular almışlar güzel di dedilerYaprağı kaça aldın Nane?
Bizim buralarda 180 tl
Bayılıyorum o rengine minik bi orkide almıştım bimden ama çiçeği çabuk soldu.İyiyim canım cok sükür bende Ardayı okuldan aldım geldim bi uzandım öyle
Annemin ciceklerini cekiyim gidince bi senin gibi cok seviyo oda hele bide orkideleri var rengarenk gecen bi cıkmıs turuncu gibi bi renk ilk defa o renkte orkide gördüm
Hayırlısıyla güzel sonuclansın insallah hayalcim
Sabah namazdan sonra okuyacağım arkandan en hayırlı en güzel tedaviyi nasip etsin Allahım sende okuYarın gideceğiz doktora bonus bir sorum yoksa inşallah ilaçlara başlayacağım
Bizim pazarda 200 tl idi yarım kg aldım şimdi içini hazırlıyım yemekten sonra sararım, salamura da sipariş verdim 2 bidon 1400 tl ye bakalım inşallah güzel çıkarYaprağı kaça aldın Nane?
Bizim buralarda 180 tl
Aynen burda da 250 ye aldım denemek için beğenmedim. Tanıdık vardı ondan alıyoduk bakalım bu sene kaça vericeklerBizim pazarda 200 tl idi yarım kg aldım şimdi içini hazırlıyım yemekten sonra sararım, salamura da sipariş verdim 2 bidon 1400 tl ye bakalım inşallah güzel çıkar
Güzel yaprak bulmak zor, hakiki tokat yaprağı bulabilsem alırımda, şimdi çıkanlar manisa tarafındanAynen burda da 250 ye aldım denemek için beğenmedim. Tanıdık vardı ondan alıyoduk bakalım bu sene kaça vericekler
Çamaşırları topladımKızımın çarşaflarını çıkardım
Pikesiyle birlikte makineye attım
Astım
Bulaşık makinesini boşalttım
Dünden bile kalanlar vardıhepsini yerleştirdim
Tekrar makineye çamaşır attım çalıştırdım
1 sepet çamaşır katlayıp yerleştirdim
Salonu ve odaları topladım
Koltuk örtülerini düzelttim
Ben hiç sarmam ama 2 bidon aldımO kadar çok yazmışsınız ki yaprak sarasım var ama üşeniyorum
Orkide bakılması zor bi çiçek bence. Bide bi açıyo zamanı var onun sonra uzun süre acmıyoBayılıyorum o rengine minik bi orkide almıştım bimden ama çiçeği çabuk soldu.
Yeniden çiçeklenmesini bekliyorum
Kız sarmıyosan niye aldınBen hiç sarmam ama 2 bidon aldımannem teyzem yaparlar bende ağırdan ne sararsam bazen sarmam da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?