o kıştı bacımsu tekrar dağıldı topladığım yerde içlerinide silerimEfser sen dolaplara girmemiş miydin ya
bu hafta burası yağışlı bende baza altlarına gireyim şu yazlıklar meselesi çok sıktı onu yapayım açtığı zaman yorganlar yastıkları yıkar kaldırırımBende bayram öncesi dip köşe girecem ama bu hafta full soğuk yağışlı. Sonraki hafta yaparım inşallah. Hem Mayıs sonu ahsenin doğum günü ona da temiz olur
Deneyim öyle. Samsung markası bulaşık makinemde samsung onunda yıkamasını beğenmiyorum sadece buzdolabı güzel çıktı sebzeleri uzun süre taze tutuyo. Alacak olanlar samsung almayın diyip bi kamu spotu geçiyimönce durlama proğramında deterjanla yıka en çok suyu makine durlamada alıyor hata sıkmadan hemen önce suda beklet sonra sıktır normal proğramla yıka
markası ney makinenin
SIcak suda aktifleşen leke çıkarıcılar var onlardan denemek lazım bi leğende suya basıp sonra makineye atılabilirKısa programda degil aslında 1 bucuk saat beyaz coraplarıda temiz cıkmıyo ardanın top oynadıgı icin cok kirletiyo bende suda bekletiyorum onları hatta çamaşır suyuyla bekletiyorum
Dur deneyim bitmek üzere deterjannormal deterjan gibi kullanıyorsun
bende ilk çıktığında şapuan kelimesi ne alaka demiştim ama bingonun sıvı deterjanından farklı
hissediyorumdolunay senin içinden geçiyor bacımsu
Yoook kaçamazsın gel burayaSizden derken efser şu an yalunuz çoğul ekiyle arada kaynamak istemiyorum
La zorla depresyona sokacanız ha sjsksjBugün ama dolunay pik yapması lazım
ben kızın mezüneyitinden sonra evine altus vallaha senden benden menünDeneyim öyle. Samsung markası bulaşık makinemde samsung onunda yıkamasını beğenmiyorum sadece buzdolabı güzel çıktı sebzeleri uzun süre taze tutuyo. Alacak olanlar samsung almayın diyip bi kamu spotu geçiyim
Ben bi tane toz aldım öyle suda bekletilen boykot oldugu icin adını yazmıcam renkliler icin bide tşörtümü çamaşır suyu dökülmüs gibi yaptı direk üstüne de dökmedim suya ısladımSIcak suda aktifleşen leke çıkarıcılar var onlardan denemek lazım bi leğende suya basıp sonra makineye atılabilir
Evet o eski makinelerden köydeki evde var metenin renkli beyaz az kıyafeti vardı beraber attım ben kendi makinemde öyle atsam beyazlar grileşir o makine bembeyaz cıkarttı. Giderken bütün kıyafetleri götürüp orda yıkayıp geri getiresim varben kızın mezüneyitinden sonra evine altus vallaha senden benden menün
ben şu deterjan tepolu olanlardan almıştım ilk bozulan yeri deterjan teposu bozuldu depremden sonra kendi bozuldu eşimde buna makine fiyatı isterler diye işyerinin deposuna kaldırtı burdaki yazlıktaki klasik 9 kiloluk makinesini getirdik ondan beş kat daha iyi çidden şu beş kiloluk eski makinelerden bulsam alırım yarım saat yıkıyor sakız gibi yıyordu şimdi 2 saat 3 saat yıkıyolar ben sakız gibi çamaşırla raslaşmadım
Maşallah kücük bebekle iyi iş yapıyosun sedacım daha ne olsunEvet sağol teşekkür ederim.
Arada eşim mola vakitlerinde eve gelsede yapıyorum işte bi şekilde.
Ben bi tane toz aldım öyle suda bekletilen boykot oldugu icin adını yazmıcam renkliler icin bide tşörtümü çamaşır suyu dökülmüs gibi yaptı direk üstüne de dökmedim suya ısladım
Adı lazım değil baş harfi koslaBen bi tane toz aldım öyle suda bekletilen boykot oldugu icin adını yazmıcam renkliler icin bide tşörtümü çamaşır suyu dökülmüs gibi yaptı direk üstüne de dökmedim suya ısladım
İste renkliler icin sözde arkadaşım cok iyi cok iyi dedi ben yag lekeleri var cıkmıyo demistim aldım denedim denemez olsaydım 3 tane tşört çöp olduRenkli içinse nasıl böyle yapıyo koyu renk bile değil alma işte boykotmuş zaten
HahahaAdı lazım değil baş harfi kosla
çok bekletmişsin sero tabi yırtılırBende geçen gün beyaz tşörtümdeki leke çıksın diye çamaşır suyu döktüm bekletiyim dedim. . Ertesi gün çitiledim tşört yırtıldı sjsksjdk
Evet yavaşMaşallah kücük bebekle iyi iş yapıyosun sedacım daha ne olsun
Dün görmüştüm bugün sen atmışsın
Evettttt topluca bundan alıyoruz arkadaşlarkızlar 2 aya yakın bir siyahlar ve Renkliler için sıvı deterjan deniyorum benim açımdan tüm testlerden geçti bende inst e önüme düşen keşfete bir bayanın tavsiyesiyle aldım
1 çamaşır makinasında çamaşırı beklediği zaman asla koku yapmıyor
2 siyahlara yapışan kiri tozu üzerinde
bırakmıyor
3 temizliği renkli ve siyahlarda gayet iyi
4 çamaşırda unutuğun peçetinin kendine has bir tortusu var hatta diğer yıkamada filan dahi çamaşıra toz şeklinde yapışıyor onu yapmıyor sirkeleyince çamaşırda çoğu çıkıyor
5 kokusu harika hatta hoşuma gittiği için yer silme suyuna azıçık damlatıyorum oda parfümü gibi kokuyor
Not:sadece denemeden önce makinanızın bir kazan temizliğini çekmece temizliğini yapın farkı daha iyi anlayasınız
belki kullanıyor olabilirsiz ama ben yeni denedim menün kaldım
Bingo giyisi şapuanı
Eki Görüntüle 3589974
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?