- 28 Ekim 2022
- 9.572
- 27.848
- 478
- 29
GünaydınGünaydın
Nİşandı efserim geçti bitti şükür.
Nİşandı efserim geçti bitti şükür.
balayına daha varmış o zamana kadar toparlanırsınNİşandı efserim geçti bitti şükür.
Yoğunluğum devam bu hafta aylık günümüz var. Hazirana kadar okul pikniği var Haziranın 2 si 4.sınıf mezuniyeti var
bu aralarda boş boş kalınca bende çaya kahveye sarıyom bacımsu
Bu akşam dolunay Zilkade ayının 14 ü bugün.bu aralarda boş boş kalınca bende çaya kahveye sarıyom bacımsu
o değilde ben halen o nasıl bir dolunaydı halen onu düşünüryorum
bu aralar bu soruyu sen heç dubai çikolatası yedinmi diye değişti
yok bacım gelişi fena çarptı bugün az nefes aldımBu akşam dolunay Zilkade ayının 14 ü bugün.
İNsan üzerinde etkisi var muhakkak
Ben evde yaptım çok güzel oldu zirvede bıraktım. Çocuklar çok seviyor onlarla yapmak için kalıp alıcambu aralar bu soruyu sen heç dubai çikolatası yedinmi diye değişti
bir ara bana gina gelmişti
Bana geçmedi temizlik hissi ya siz devamniye bacımsu burda dolunay bizi çarparken iş yapalım diyordun
Nişan değilmiydi
Kim kız3 gün öncesi 3 günde kendisi işte 1 hafta kayıp
Normal deterjan mı yani bukızlar 2 aya yakın bir siyahlar ve Renkliler için sıvı deterjan deniyorum benim açımdan tüm testlerden geçti bende inst e önüme düşen keşfete bir bayanın tavsiyesiyle aldım
1 çamaşır makinasında çamaşırı beklediği zaman asla koku yapmıyor
2 siyahlara yapışan kiri tozu üzerinde
bırakmıyor
3 temizliği renkli ve siyahlarda gayet iyi
4 çamaşırda unutuğun peçetinin kendine has bir tortusu var hatta diğer yıkamada filan dahi çamaşıra toz şeklinde yapışıyor onu yapmıyor sirkeleyince çamaşırda çoğu çıkıyor
5 kokusu harika hatta hoşuma gittiği için yer silme suyuna azıçık damlatıyorum oda parfümü gibi kokuyor
Not:sadece denemeden önce makinanızın bir kazan temizliğini çekmece temizliğini yapın farkı daha iyi anlayasınız
belki kullanıyor olabilirsiz ama ben yeni denedim menün kaldım
Bingo giyisi şapuanı
Eki Görüntüle 3589974
inat ettim yemiyecemBen evde yaptım çok güzel oldu zirvede bıraktım. Çocuklar çok seviyor onlarla yapmak için kalıp alıcam
Yada vazgeçtim ya benim sizden nem eksik bende yapacam temizlikBana geçmedi temizlik hissi ya siz devam
Hayırlı uğurlu olsun bonusumNİşandı efserim geçti bitti şükür.
Yoğunluğum devam bu hafta aylık günümüz var. Hazirana kadar okul pikniği var Haziranın 2 si 4.sınıf mezuniyeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?