Canım şükür hissetmedim. Koşturmam vardı ayaktaydım ondan mıdır bilmem.
Sen nerdeydin sweetFena deprem oldu 3 dk da çıktık
geçmiş olsun pare. Allah beterinden korusun5..2 deprem oldu
Yok canım ben hissetmedim çok şükür. Ankarada baya hissedilmis ama kac kişi yazdı banada avizeler baya sallanmıs. Annemde sandalyede oturuyomus o sırada gittim geldim kac kere dedi
Benimde bisey yapmam lazım komsum her gün bisey gönderiyo bir sürü tabagı biriktiMutfakta işlerim var yarına yemek ve elmalı turta yapıcam.
Bulaşıkları topladım makineyi çalıştırdım az da elde yıkadım.
Neslicanı çok severdim filmini açmıştım ağlaya zırlaya izliyorum bi taraftan
Pare çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun5..2 deprem oldu
Kırıkkale ilknur. Ahsenle kanepedeydik annemde tam yanımda o sallıyor sandım baktım kıpırdamıyor baya sağ sol gitti geldi avizeye baktım ki nasıl sallanıyor baya sallandıSen nerdeydin sweet
geçmiş olsun pare. Allah beterinden korusun
Yok canım ben hissetmedim çok şükür. Ankarada baya hissedilmis ama kac kişi yazdı banada avizeler baya sallanmıs. Annemde sandalyede oturuyomus o sırada gittim geldim kac kere dedi
Nerde filmi hiç görmedim bende izleyim bende severdimMutfakta işlerim var yarına yemek ve elmalı turta yapıcam.
Bulaşıkları topladım makineyi çalıştırdım az da elde yıkadım.
Neslicanı çok severdim filmini açmıştım ağlaya zırlaya izliyorum bi taraftan
Yaa ben ayaktaydım belkide ondan farketmedimKırıkkale ilknur. Ahsenle kanepedeydik annemde tam yanımda o sallıyor sandım baktım kıpırdamıyor baya sağ sol gitti geldi avizeye baktım ki nasıl sallanıyor baya sallandı
Amin canım benimPare çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun
Olabilir biz çıktık annemin komşuların çoğu hissetmemiş bileYaa ben ayaktaydım belkide ondan farketmedim
Teşekkür ederimsweetgirlcandy geçmiş olsun
Yutubda var swetNerde filmi hiç görmedim bende izleyim bende severdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?