Baloncuk geçmiş olsun canımBitki çayı yasak mı bilmiyorum yutkunamiyorum resmen
Amin canım Allah hepimizin imtihanını kolay etsin inşallah
yakın olsaydık ben gelirdim sana çorba yapardımKalkayim da yapayım of off gurbetlik
Roll on aldım ama henüz kullanmaya başlamadımKızlar agartanın ürününü kullanan var mı
Ya şampuan diş macunu vs güzel.Roll on aldım ama henüz kullanmaya başlamadımbaya öneren var diş macununu falan
Şampuan aldık beğenmedim ya da bize uymadıKızlar agartanın ürününü kullanan var mı
Bak üzdünŞampuan aldık beğenmedim ya da bize uymadı
Hee onu bilmiyorum önereni de görmedimYa şampuan diş macunu vs güzel.
Saç kremi aldım. Keçe gibi yaptı acaba kullanımı mı farklı anlamadım
İnşAllah tutar canım hayırlısıylaAllah razı olsun canm SeroEvet canm başladık dün yumurta toplama yapıldı ilk defa bu kadar ağrım var
Doktorum duruma göre taze transfer olabilir dedi hayırlısı bakalım bugün de transfer için iğne ve ilaçlara başlayacam boğazım ağrıyor öksürük olmaz inşallah
Bol su içip dinlen canımDün yumurta toplama yapıldı akşam 7 de hastaneden çıkışım yapıldı kasıklarım ağrıyorayrıca boğazım da ağrıyor anesteziden mi böyle oldu yoksa üşüttüm mü anlamadım
Dua edin inşallah iyi olur bu sefer
Ederiz canım Allah yardımcın olsunDün yumurta toplama yapıldı akşam 7 de hastaneden çıkışım yapıldı kasıklarım ağrıyorayrıca boğazım da ağrıyor anesteziden mi böyle oldu yoksa üşüttüm mü anlamadım
Dua edin inşallah iyi olur bu sefer
İşte benim taze transfer olabilir o yüzden yanlış birşey yapmak istemiyorum bi zararı olacağını düşünmüyorum akşam içerim olmazsaBaloncuk geçmiş olsun canım
Bende toplamadan önce hasta olmuştum ilaç alamamıştım dut kurusu içmistim hiç bir sorunda olmadı ama sen yinede sor doktoruna.
Sağol ablam Allah razı olsunyakın olsaydık ben gelirdim sana çorba yapardım
Neyse böyle ilgilenmeleri de güzel baloncukSağlık bakanlığından aradılar anket yapıyorlarmış bana diyo niye bu kadar sık hastaneye acile aile hekimine gitmişsin bi rahatsızlığınız mı varTedavi görüyorum da ondan dedim habire iğne ilaç yazdirıyorum, hergün kalçadan iğne yaptırmak için gittim, bugünden itibaren yine gidecem başlayacam dedim, sanki keyfine gidiyorm
İlgilenmeleri elbette güzel ama şu ilaçlardaki ücretlere de el atsalar süper olacak.Neyse böyle ilgilenmeleri de güzel baloncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?