- 13 Ağustos 2024
- 3.117
- 11.012
- 128
Yolu açık olsun Allah sağ salim gidip dönmesini nasip etsin Allah kavuştursun canmAnkaraya geldim eşimi havaalanına bırakmaya. Geri döncez birazdan inşallah
Canm senin transfer ne Zaman olacakEvi havalandırdım
Mutfağı toparlayıp bulaşık makinesini çalıştırdım
Nevresim değiştirdim
Çıkan nevresimi makineye attım
Dünden kalan çamaşırları katladım yerleştirdim
Tüm evi süpürdüm
Halıları süpürüp kaldırdım
Koltukları detaylı süpürdüm
Tüm odaları sildim
Balkonları süpürüp sildim
Halıları serdim
Cam silip perdeleri yıkamak istiyorum ama hava tuhaf bi düzelseydi oda aradan çıkardı
Yarın gideceğiz doktora canım daha belli değil. Sen ne yaptın belli mi transfer nasıl oldun ?Canm senin transfer ne Zaman olacak
Başınız sağ olsun Allah rahmet eylesinTeşekkürler..
Taziye evi ayarlanmış tutulmuş o belli.
Oraya da akşam gidebilicem.
Gündüz umut orda durmayabilir.
Ondan dolayı akşam üstü sakin müsait bir vakitte eşim beni oraya götürür
Bir iki saat görünmüş olurum.
Çok geçmiş olsunAllah razı olsun sağ olun
İyiyim çok şükür canm düzeldim, bende büyük ihtimalle hayırlısıyla pazartesi günü taze transfer olacam inşallahYarın gideceğiz doktora canım daha belli değil. Sen ne yaptın belli mi transfer nasıl oldun ?
Nerelerdesin naneÇok yoğun geçiyor günler uğrayamadım o yüzden
İnşallah bir aksilik olmaz hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canımİyiyim çok şükür canm düzeldim, bende büyük ihtimalle hayırlısıyla pazartesi günü taze transfer olacam inşallahbakalım bi aksilik olmazsa hayırlısıyla inşallah
Amin inşallah canmİnşallah bir aksilik olmaz hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım
Sende inşallah hayırlısıyla transfer olursun sağlıkla tutunur inşallahİnşallah bir aksilik olmaz hayırlısıyla bebeğine kavuşursun canım
Nerelerdesin nane
Ayy yazık olmuş emeklerineKöy evine geldim , burada boreklik ot topladım Sartel atmıştı yazdım mı bilmiyorum ama dondurucuya koyduğum mantı ,köfte, sarma,borek vb şeyler bozulmuştu onları boşaltıp attım
Depremde ǰeneratorü Maraşa göndermiştik ama İki kış geçti ilk defa boyle birşey yaşadım yıldırım düşmüş oyle dedi komşularKöy evine geldim , burada boreklik ot topladım Sartel atmıştı yazdım mı bilmiyorum ama dondurucuya koyduğum mantı ,köfte, sarma,borek vb şeyler bozulmuştu onları boşaltıp attım
Yok onu annem gönderdiAyy yazık olmuş emeklerine
Madımak mı topladin
Ayy Allah korusunDepremde ǰeneratorü Maraşa göndermiştik ama İki kış geçti ilk defa boyle birşey yaşadım yıldırım düşmüş oyle dedi komşu
Yaa bilmiyorum bunuYok onu annem gönderdi Eki Görüntüle 3592425
Yapani ıspanak diyebiliriz
Eşim yokken gidemedim normalde iki haftada bir giderdim yakın 20 dk mesafe hayırlısı olsun hayvanlar sevindiAyy yazık olmuş emeklerine
Madımak mı topladin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?