- 13 Ağustos 2024
- 3.117
- 11.012
- 128
Nasibinden fazlasını yiyemezsin derlerEşim yokken gidemedim normalde iki haftada bir giderdim yakın 20 dk mesafe hayırlısı olsun hayvanlar sevindi
İlk bir uzuldüm sonra hayırlısı olsun dedimNasibinden fazlasını yiyemezsin derler
Tadı nasıl bilmiyorum ama üzülme az çok toplamışsın yineİlk bir uzuldüm sonra hayırlısı olsun dedim
Vesvese yok İnşallah bebeğine kavuşmuş olacaksınAmin inşallah canm
İçimde bi korku tedirginlik var inşallah hayırla sonuçlanır
Rahat olmaya çalışıyorum ama elimde değil yine aynı şeyleri yaşarsam diye korkuyorumVesvese yok İnşallah bebeğine kavuşmuş olacaksın
Allah rahmet eylesin seda.günaydın hayırlı cumalar
dün akşam eşimin dayısı vefat etti. Bağırsak kanseriydi son günlerde durumu pek iyi değildi.
haberi 8 buçukta duyduk.
saat akşam 6 da kalbi durmuş kalp masajı falan yapmışlarda olmamış dönmemiş.
Sabah eşim 7 de çıktı mezar cenaze cami işlerini halletmek ayarlamak için. Hazırda mezar yokmuş bulup eştirecekler daha .
öğlene doğru yetişirse tam vaktinde kalkar diye düşünüyorum.
yetişemez isede ikindi vakti sanırım.
olur.
Ne cok geliyosun bizim buraya sweetAnkaraya geldim eşimi havaalanına bırakmaya. Geri döncez birazdan inşallah
Gözünüz aydın canım cok sükürİyi ol yeter
Annemin sonuçları temiz geldi çok şükür
Yaa üzüldüm kötü olmusKöy evine geldim , burada boreklik ot topladım Sartel atmıştı yazdım mı bilmiyorum ama dondurucuya koyduğum mantı ,köfte, sarma,borek vb şeyler bozulmuştu onları boşaltıp attım
Donmuş olacak evet. İlaç kullanmıyorum doğal olarak ilerleyelim dedi doktorum yarın belki verir bilmiyorum belli olacak yarın her şeySende inşallah hayırlısıyla transfer olursun sağlıkla tutunur inşallah
Senin donmuş embriyo transferi olacak demi ilaç kullanıyor musun
Canını sıkma nane hayvanlara yaramış en azındanKöy evine geldim , burada boreklik ot topladım Sartel atmıştı yazdım mı bilmiyorum ama dondurucuya koyduğum mantı ,köfte, sarma,borek vb şeyler bozulmuştu onları boşaltıp attım
Tuz sayesinden kötü enerjiler gitmiştir ilknur Mete iyi etmişSelam kızlarrr
Bugun çok durgunum başım çok agrıyo sabahtan beri
Sabah ardayı bıraktım geldim
Evi topladım savaş alanı gibiydi
Bulaşık makinesini boşalttım
Kahvaltımı yaptım mutfağı topladım
Banyoyu temizledim
Evi süpürdüm
Sildim
Ardayı aldım geldim
Yemek yaptım kuru fasulye pilav tavuk
Mete tuzluktaki tuzu bütün mutfaga dökmüş balkona ayrı dökmüs üstüne dökmüs bizim yataga yatmış öylece evi tuzlamıs Allah razı olsun
Orayı temizledim
Oturuyorum simdi
Sağolasın canım Allah razı olsunYolu açık olsun Allah sağ salim gidip dönmesini nasip etsin Allah kavuştursun canm
Askere mi gitti kızYolu açık olsun Allah sağ salim gidip dönmesini nasip etsin Allah kavuştursun canm
Aaa çok kötü olmuş ya onca emekKöy evine geldim , burada boreklik ot topladım Sartel atmıştı yazdım mı bilmiyorum ama dondurucuya koyduğum mantı ,köfte, sarma,borek vb şeyler bozulmuştu onları boşaltıp attım
Ahhaha bizim yataga da girmeseydi tuzuyla kafasınada dökmüs. Kendi dökülmüs diyo devrilmis kafasına tuz dökülmüs hayret biseyTuz sayesinden kötü enerjiler gitmiştir ilknur Mete iyi etmiş
Haa ankara diyince dedim acaba askere mi gittiBaküye kız
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canmDonmuş olacak evet. İlaç kullanmıyorum doğal olarak ilerleyelim dedi doktorum yarın belki verir bilmiyorum belli olacak yarın her şey
Bencede nazar falan hiç bir şey kalmamıştır artıkTuz sayesinden kötü enerjiler gitmiştir ilknur Mete iyi etmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?