- 12 Haziran 2019
- 19.649
- 121.033
- 598
- 37
Yapasın varsa hiç düşünme başla canımKahvaltı yaptık çocuklar oynamaya çıktilar. Bi iş yapasım var ama bakalım
gebzede bizim arsanın oralarda yağıyomuş oğlumun arkadaşı var ordaŞuan yağmur yok hava kapalı burda abla
Ellerine sağlık ne kadar çok iş yapmışsın
Al kız onsuz olmazkiKurutmadan bana da aldıracaksınız sonunda ya
Maşallah sana ben o kadar erken kalkamıyorum maalesef bu ara çok halsizim ferritin ve d vitamini hep düşük çıkıyor uyuyunca kalkıp evi toparladım çok şükürSende iyi yapmışsın selinim iyi gelmez mi dinlendik şükür
Ben sabah namazdan sonra yatmıyorum. Bu gün bi içim geçmiş ki 4 saat
Bizde bağa geldik. Ama kafa dengi kimse yok ya keyifsiz oluyor ya. Şurda uyumlu bir iki elti olaydı bizde bişeyler toplardık. Bak canım sıkıldıBizde köye geldik teyzem falan. Dağa çıktık dağ kekiği söktük bahçeye dikelim diye inşallah tutar bakalım
Canım ben hastaneye yatırıldım akciğerde pnömani sebebiyle
Ay çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlarsınCanım ben hastaneye yatırıldım akciğerde pnömani sebebiyle
Çok geçmiş olsunCanım ben hastaneye yatırıldım akciğerde pnömani sebebiyle
O ne oluyor arya. Çol geçmiş olsunCanım ben hastaneye yatırıldım akciğerde pnömani sebebiyle
Çalışınca, erken kalkmaya alıştım uyuyamıyorumMaşallah sana ben o kadar erken kalkamıyorum maalesef bu ara çok halsizim ferritin ve d vitamini hep düşük çıkıyor uyuyunca kalkıp evi toparladım çok şükür
Zatürre gibi canım akciğerlerimde tutulma var.O ne oluyor arya. Çol geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?