Sadece tuz mu saçarlar acabaGönder ahsenle tuz saçsınlar birlikte
Demi tuza şükrederimSadece tuz mu saçarlar acabaevi savaş alanına çevirirler
iyi yapmışın ne güzel dinlenmişsindir, yağmur varmı oralardada ,Bu sabah bir güzel uyumuşum 10 geliyordu telefon çaldı. Arayan olmaza kaça kadar uyuyacaktım acaba
İyi yapmışsın bende bugün o saatte kalktım çok iyi geldiBu sabah bir güzel uyumuşum 10 geliyordu telefon çaldı. Arayan olmaza kaça kadar uyuyacaktım acaba
E ben de yapmıştım aynısını olmadı yavGeçenlerde bi yeşillik saklama mevzusu olmuştıya hani.
Tupper a olmayanlara bi öneriyle geldim
Hani şu sızdırmaz kaplar varya kenarları mandallı
Onlara koydum yıkayıp roka dereotu vs.
Sonra kapağını kapatmasan peçete koydum üste öyle kapattım. Hava almadıya gayet tazeler hala. Bugün 10.gün
Şu çamaşır makinası gibi dönderdiğimiz kurutma şeyleri varyaE ben de yapmıştım aynısını olmadı yavacaba ben tam kurumadan mı koydum ki
Şuan yağmur yok hava kapalı burda ablaiyi yapmışın ne güzel dinlenmişsindir, yağmur varmı oralardada ,
bende yarın ve pazartesi uyurum inşallah çok yorgunum , dün pazara çıktım , eve geldim yemeğim yoktu
bi büyük tava melemen yaptım yedik
kasaptan ilikli kuzu kemiği almıştı kızım 3 poşetini yıkadım büyük tencereye koydum içine soğan defne yaprağı koydum havucum yoktu olsa koyucaktım 4-5 saat kadar kaynattım sonra süzdüm sabahta dolaba koydum bu akşam gelsin alsın plastik yada karton bardaklarla buzluğa atıyo çorbalara koymak için
kendim içinde 3kg çilek aldım pazardan onu temizledim doğradım tencereye şekerle birlikte koydum bugün kaynatırım
süt pişirmiştim onu mayaladım çok yoruldum kızımda kara lahana yemeği yapsanda yesek anne dedi akşamdan barbunya ve mısır yarması ıslattım pazarda kara lahana bulamadım bi tane vardı sararmış almadım bugün manavdan bakayım
Sende iyi yapmışsın selinim iyi gelmez mi dinlendik şükürİyi yapmışsın bende bugün o saatte kalktım çok iyi geldi
hafta sonu ev telaşı yeni dağıldılar
Kurutmadan bana da aldıracaksınız sonunda yaŞu çamaşır makinası gibi dönderdiğimiz kurutma şeyleri varyaben onla kurutuyorum. Bide ara ara peçete seviyorum içine ki alsın nemini diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?