Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende başlıyorum hadii
Ulen 2 oda bitirirdim şimdiye dip köşe. Oturma odasından başladım ilk kez kitaplık kanepe yerini değiştiriyim dedim içinden çıkamadım koca köşe var olmadı başka yere aldım falan kaldım resmen orda

Merhaba canlarım topik topik geziyorum bu gün eve dair fikir arayışndayim burayı biliyorum artık aranızdan hatirliyanlar varsa benim bitmeyen bir ev surecim vardı çok şükür çok az kaldı taşınıyorum çok yakında ve yeni evimde pırıl pırıl her an tertemiz olacak şekilde bir rutin oluşturmak istiyorum buna ev temizliği çocukların bakımı kendi kişisel bakımim dahil olsun uyku düzenine kadar fikri olan veya kendi yaptılarnizi yazarmisniz fikir olur

Bu gün neler yaptımm
Sabah 7 de uyandım eşime kahvaltı hazırladım kızımi uyandiridim beslenmesini hazırladım
Eşim ve kızımı yolcu ettim o esnada oğlum uyandı biraz ağlama biraz huysuzluk derken bizde ettik kahvaltıyı gece çok serindi soğuk almışım sabah çok kötüydü ikimizde geri uyuduk uyanınca basladim ortalık toplandı bir posta çamaşır topladım bir posta astım bir posta yıkandı WC banyo balkon temizliği akşam için karnıyarık yapacm bir on hazırlık yaptım sonra oğlumla kziimi okuldan alamaya gittik onun öğle yemeği biraz oyun biraz kavga derken uyuttum ikisini şu an oylece uzanmism karnıyarıga başlasam iyi olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…