- 13 Ağustos 2020
- 15.548
- 88.160
- 598
- 32
Yine hayal gücümü kullandım abooobfjdjddjjdEceline susayan varsa gelsin
Ah yaaaUlen 2 oda bitirirdim şimdiye dip köşe. Oturma odasından başladım ilk kez kitaplık kanepe yerini değiştiriyim dedim içinden çıkamadım koca köşe var olmadı başka yere aldım falan kaldım resmen orda
Yılların emeği masrafı lanYine hayal gücümü kullandım abooobfjdjddjjd
Hayırlı olsunMerhaba canlarım topik topik geziyorum bu gün eve dair fikir arayışndayim burayı biliyorum artık aranızdan hatirliyanlar varsa benim bitmeyen bir ev surecim vardı çok şükür çok az kaldı taşınıyorum çok yakında ve yeni evimde pırıl pırıl her an tertemiz olacak şekilde bir rutin oluşturmak istiyorumbuna ev temizliği çocukların bakımı kendi kişisel bakımim dahil olsun uyku düzenine kadar fikri olan veya kendi yaptılarnizi yazarmisniz fikir olur
Asıl istediğim duvarda olmadı sığmadıAh yaaaaklındakini yapamamakta ne kötü. Bitti mi oldu mu bari
Teşekkürler ablacmHayırlı olsun
uzun zaman oldu görmüyordum seni
Şimdi gördüm bende yaa tüylerim diken diken oldu çok üzüldümFeminas içime oturdu...
Bende üzüldüm. Nasıl bi yerde yaşıyoruz hala anlamıyorum her an ölümle burun burunayız.Feminas içime oturdu...
Çok şaşırdım yaFeminas içime oturdu...
Soruyum penyezHeySero sero canım ilknurrr22 en son pazar günü girmiş siteye iyidir inşaAllah
Dua topiğine de gelmedi merak ettim
Geldi, dua topiğine yazdı canimSoruyum penyez
Benim de öyle... Çamaşır her yerArkadaşlar ben oturup ağlayacamkoridorda adım atacak yer yok desem yeridir 2 oda bitti şükür ama aldığımı oraya attım tabi salon zaten Allaha emanet bahçeye gidecek eşyalar var kolilerle duruyor. Ayyyh ruhum daraldı yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?