- 11 Nisan 2007
- 87.053
- 510.618
- 1.223
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlı yeyin tatlı konuşun eltinleYol hafta sonu spor yok
Mutfakta uğraştım ya pasta ne yaptım akşam eltime gitcez de
reçel taşmasıda çok kötü oluyo ya zor temizleniyoDün yoktum.
Ablamın çiçeklerini bi toparladık temizledik toprak değişimi falan baya sürdü.
Pazara gittim 10 kilo bezelye 2 kilo iç bakla aldım akşam onları orda ayıkladık.
Eve gelince paketledim dondurucuya koydum
Sonra 5 kiloya yakın çileği yıkadım temizledim hazırladım şekerini döktüm
Sabah kalkınca altına açtım bir anlık dalgınlıkla taşırdım reçeli sildim temizledim pişirmeye devam ettim.
Kahvaltı hazırladım yedik içtik sofrayı topladım
Balkonda oturdum çiçeklerimi kaktüslerimi sevdim
Birazdan güneşe koyucam reçeli koyulaşması için çünkü çok kaynatmıyorum rengi koyulaşmasın diye
İnşallah diyekTatlı yeyin tatlı konuşun eltinle![]()
Orda bezelye kaça bonussDün yoktum.
Ablamın çiçeklerini bi toparladık temizledik toprak değişimi falan baya sürdü.
Pazara gittim 10 kilo bezelye 2 kilo iç bakla aldım akşam onları orda ayıkladık.
Eve gelince paketledim dondurucuya koydum
Sonra 5 kiloya yakın çileği yıkadım temizledim hazırladım şekerini döktüm
Sabah kalkınca altına açtım bir anlık dalgınlıkla taşırdım reçeli sildim temizledim pişirmeye devam ettim.
Kahvaltı hazırladım yedik içtik sofrayı topladım
Balkonda oturdum çiçeklerimi kaktüslerimi sevdim
Birazdan güneşe koyucam reçeli koyulaşması için çünkü çok kaynatmıyorum rengi koyulaşmasın diye
Aynen abla tepsiye döküyorum güneş bolsa 1 gün bile yeter azsa 2 gün işte istediğin kıvama gelene kadarreçel taşmasıda çok kötü oluyo ya zor temizleniyo
bende geçen hafta yaptım 3kg almıştım hiç aklıma gelmedi güneşe koymak tepsiyemi döküyosun
kaynarken sıcak sıcak kavanozlara koyuyorum
35-40 sero bundan düşmez dahaOrda bezelye kaça bonuss
kayısı reçelide yapmak istiyorum ondada olurmuAynen abla tepsiye döküyorum güneş bolsa 1 gün bile yeter azsa 2 gün işte istediğin kıvama gelene kadar
dün bizim pazardada 35-40 tl idi daha düşmez azaldıkça fiyatı çıkar bence bezelye çok uzun sürmüyo 1 -1,5 aya biter bile35-40 sero bundan düşmez daha
Dur bi dahaki gördüğümde alayım. Burda da 3 kg 100 dü galiba35-40 sero bundan düşmez daha
Tabi yağmur yağacak çürür bu sefer tarttım tam 5 kilo çıktı yarı yarıya. Belki az daha alırım param bitti çilekte alınca.dün bizim pazardada 35-40 tl idi daha düşmez azaldıkça fiyatı çıkar bence bezelye çok uzun sürmüyo 1 -1,5 aya biter bile
Yoldan arabalar geçiyo bazen 25 ten ama içi boş ve küçük olabilir 10 kilodan 3-4 kilo anca çıkarDur bi dahaki gördüğümde alayım. Burda da 3 kg 100 dü galiba
Her reçele olur abla şeftali hele ufak doğrayıp pişir canı ne ki hemen pişiyo suyunu çektirmeye uğraşma koy güneşekayısı reçelide yapmak istiyorum ondada olurmu
şeftali reçelinide severim benden başka kimse yemiyo az yaparım 2 kg dan , bide mürdüm eriğinden marmelat gibi yapıyorum oda güzel oluyoHer reçele olur abla şeftali hele ufak doğrayıp pişir canı ne ki hemen pişiyo suyunu çektirmeye uğraşma koy güneşe