• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

🌷 kahvaltı sonrası mutfağı topladım ve herşeye bi bez gezdirdim
🌷 bir mak.çamaşır yıkandı, bitti astım
🌷 balkonu, küpeşteleri, demirleri buharlı ardından da deterjanlı su ile güzelce sildim
🌷 yorgan ve yastıkları balkona attım güneşleniyorlar
🌷 nevresimleri yıkama attım
🌷 yatağı süpürüp sildim havalanıyor
🌷 mutfak camını sildim
🌷 eşimde mutfak peteğinin içini dışını buharlı ile temizledi
🌷 namaz molası sonra devam işlere

Dün yoktum.

🪆Ablamın çiçeklerini bi toparladık temizledik toprak değişimi falan baya sürdü.
🪆Pazara gittim 10 kilo bezelye 2 kilo iç bakla aldım akşam onları orda ayıkladık.
🪆Eve gelince paketledim dondurucuya koydum
🪆 Sonra 5 kiloya yakın çileği yıkadım temizledim hazırladım şekerini döktüm

🪆Sabah kalkınca altına açtım bir anlık dalgınlıkla taşırdım reçeli sildim temizledim pişirmeye devam ettim.
🪆Kahvaltı hazırladım yedik içtik sofrayı topladım
🪆Balkonda oturdum çiçeklerimi kaktüslerimi sevdim
🪆Birazdan güneşe koyucam reçeli koyulaşması için çünkü çok kaynatmıyorum rengi koyulaşmasın diye

Dün yoktum.

🪆Pazara gittim 10 kilo bezelye 2 kilo iç bakla aldım akşam onları orda ayıkladık.

🪆Sabah kalkınca altına açtım bir anlık dalgınlıkla taşırdım reçeli sildim temizledim pişirmeye devam ettim.
🪆Birazdan güneşe koyucam reçeli koyulaşması için çünkü çok kaynatmıyorum rengi koyulaşmasın diye
reçel taşmasıda çok kötü oluyo ya zor temizleniyo
bende geçen hafta yaptım 3kg almıştım hiç aklıma gelmedi güneşe koymak tepsiyemi döküyosun
kaynarken sıcak sıcak kavanozlara koyuyorum

Dün yoktum.

Orda bezelye kaça bonuss

reçel taşmasıda çok kötü oluyo ya zor temizleniyo
bende geçen hafta yaptım 3kg almıştım hiç aklıma gelmedi güneşe koymak tepsiyemi döküyosun
kaynarken sıcak sıcak kavanozlara koyuyorum
Aynen abla tepsiye döküyorum güneş bolsa 1 gün bile yeter azsa 2 gün işte istediğin kıvama gelene kadar

dün bizim pazardada 35-40 tl idi daha düşmez azaldıkça fiyatı çıkar bence bezelye çok uzun sürmüyo 1 -1,5 aya biter bile
Tabi yağmur yağacak çürür bu sefer tarttım tam 5 kilo çıktı yarı yarıya. Belki az daha alırım param bitti çilekte alınca.
Akşam pazarına gitsem daha uygun olurdu belki

Oh mis gibi güneş açtı bunları içeri alıcam reçeli koyucam 😍

1000075079.webp

Her reçele olur abla şeftali hele ufak doğrayıp pişir canı ne ki hemen pişiyo suyunu çektirmeye uğraşma koy güneşe
şeftali reçelinide severim benden başka kimse yemiyo az yaparım 2 kg dan , bide mürdüm eriğinden marmelat gibi yapıyorum oda güzel oluyo

Selam kızlarrr
Evi topladım süpürdüm çamaşır katladım çıktım
Ardayı futbola getirdik
Ordan dişçiye geldim
Bugun son insallah dün akşamda burdaydım bugunde burdayım.
Bide özel sözde her seferinde bekletiyolar hele gecen hafta tam 2 bucuk saat sonra aldılar beni sinir oldum iyice bitseydi de bütün işlerim kurtulsaydım

Back
X