- 2 Ağustos 2013
- 37.472
- 122.155
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben atlamışım heralde dogum günü müydüTeşekkür ederim bonusum![]()
Çarşamba günü ama cuma günü kutladık. Çok teşekkür ederizBen atlamışım heralde dogum günü müydü
İyi ki dogmus nice güzel saglıklı seneleri olsun insallah![]()
Bu çiçek bakma olayı banada güzel gelmeye basladı sende gördükce gidince anamdan toplayıp getiriyim en iyisiGünlerdir pembe diye bekliyorum 2 günde baya serpildi inş ben uyurken açmaz.
Bu çiçek bakma olayı banada güzel gelmeye basladı sende gördükce gidince anamdan toplayıp getiriyim en iyisi
Bende bi bu var o kücük kücük olan seyin adı ne bilmiyorum mete koparıp duruyo onları upuzundu halbuki![]()
O sukulente benzeyen kücücüktü baya bi büyüdü annemde yerini sevmis dedi bende ellemedim acıkcası o yüzden. Suyunu Mete veriyo genelde uzanamayacagı bi yerimde hic yok evin tüm alanlarını kullanıyo cünküOnu koparmayacağı bi yere koysan ya da meteye azcık su versen dökse belki daha koparmaz.
Onun adı sedum burrito üzüm sukulentte deniyor sapların boşalan yerinden kesip toprağa tekrar diksen ordan köklenir büyür.
Diğeri haworthia zebra sukulentte deniyor aşırı dayanıklı bir tür yağmur kar fırtına yaprak biti hepsine dayanıklı.
ASıl ortamı dışarısı ama direk cam önü ya da kapalı balkonda da oluyor.
Evin içinde bakan var o şekilde yaşar ama büyümez bunu da nerden anlarsın yaprakları etli üçgen görüntüyü kaybeder sivri cılız uzar
Sen yeni getirmedin mi bunları öyle anladım ben. Suyuna dikkat et o zaman yeter çok su sevmiyo sukulentler yaprakları su tuttuğu için.O sukulente benzeyen kücücüktü baya bi büyüdü annemde yerini sevmis dedi bende ellemedim acıkcası o yüzden. Suyunu Mete veriyo genelde uzanamayacagı bi yerimde hic yok evin tüm alanlarını kullanıyo cünkü![]()
Yok bunu getireli baya oldu baska ciceklerde getiriyim dedim sende gördükce hosuma gitmeye başladıSen yeni getirmedin mi bunları öyle anladım ben. Suyuna dikkat et o zaman yeter çok su sevmiyo sukulentler yaprakları su tuttuğu için.
Bura 27 ye çıktı 17 ye indi baya serindi bugünAy bugün yandık yaw ne sıcaktı. Biraz önce az yağdı serinledi biraz
Bura 33 derece gösteriyodu bugün kavrulduk resmen. Vantilatörün önünde yatıyorum suan ama üstümüde örttüm kapatsam sıcak oluyo açsam üsüyorum degisik biseyAy bugün yandık yaw ne sıcaktı. Biraz önce az yağdı serinledi biraz