• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Selam yavru ceylanlar :KK54:

Pazar gibi pazar oluyor🙃
Ortalık işlerinden sonra güzel bir pazar kahvaltısı

Sonra derin bir mutfak temizliği, kızartma yaptım çünkü

Dolaplar, ocak, fayanslar, tezgah, özenle temizledim

Lavabolar diş fırçasıyla ovulmak suretiyle temizlendi

Wcler temizlendi

Aynalar, dolaplar

Ev süpürdüm

Yer sildim, toz aldım

Sandalyeleri sildim (beyaz, deri)

Yemek yaptım

Bulaşık mak çalıştırdım, bitti şimdi boşaltcam

Koltuları, kumaş sandalyeleri iyice süpürdüm, sildim

Şimdi yemeğin yanına bir erişte kavurayım, bir de cacık patlatırım.

Kendimi iyi hissettirdi bu koşturma.

💐

İyi akşamlar kızlarrrr
Sabah kalktım
Yatakları topladım
Kahvaltı hazırladım
Mutfagı topladım
Bi duş aldım
Sonra hazırlandım cıktık
Ardayı futbola götürdük
Ordan biraz avm turu yaptık inanılmaz sıcaktı bugun hava
Eve geldik Arda banyo yaptı
Ben evi süpürdüm
Sonra meteyi yıkadım
Yemek yaptım cocuklara yediler
Simdi meteyi uyutcam insallah
Mete bu ara bizi cok yıpratıyo inanılmaz sinir bozucu bi cocuk oldu her şeye aglıyo sürekli onun istedigi olsun istiyo.
Bide agladıgı seyi unutmuyo bi saat boyunca ağlıyo susmuyo. Nereye gitsek bi memnuniyetsizlik şikayet etme o kadar bunalttı ki bizi yıprandık resmen🥲

Günlerdir pembe diye bekliyorum 2 günde baya serpildi inş ben uyurken açmaz.

Eklentiler

• 1000075123.webp
    1000075123.webp
    55 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000075207.webp
    1000075207.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 22
Günlerdir pembe diye bekliyorum 2 günde baya serpildi inş ben uyurken açmaz.
Bu çiçek bakma olayı banada güzel gelmeye basladı sende gördükce gidince anamdan toplayıp getiriyim en iyisi😂
Bende bi bu var o kücük kücük olan seyin adı ne bilmiyorum mete koparıp duruyo onları upuzundu halbuki 🫠

Eklentiler

• IMG_6190.webp
    IMG_6190.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 19
Hayırlı akşamlar ❤️

Bugün naptım hava serindi reçeli bi güzel güneşe koyamadım bi daha güneş varken pişiricem.

🪆Sabah mutfakta bişeyler vardı geceden çay bulaşığı önce onları topladım
🪆Kahvaltı hazırladım yedik bi daha topladım.
🪆Dünden kuruyanları 6-7 parça ütü yaptım gerisini katladım
🪆Kızımı yıkadım ben de yıkandım
🪆Öğlen bir kez daha mutfak topladım makineyi çalıştırdım
🪆Dışarı çıktım geldim kızım üşütmüş biraz limonlu bal şerbeti yaptım yatırdım
🪆Çay yaptım
🪆Az bi çamaşır kurudu tekrar katladım
🪆Başörtü çekmecemi düzelttim

Son düzenleme:
Bu çiçek bakma olayı banada güzel gelmeye basladı sende gördükce gidince anamdan toplayıp getiriyim en iyisi😂
Bende bi bu var o kücük kücük olan seyin adı ne bilmiyorum mete koparıp duruyo onları upuzundu halbuki 🫠

Onu koparmayacağı bi yere koysan ya da meteye azcık su versen dökse belki daha koparmaz.
Onun adı sedum burrito üzüm sukulentte deniyor sapların boşalan yerinden kesip toprağa tekrar diksen ordan köklenir büyür.
Diğeri haworthia zebra sukulentte deniyor aşırı dayanıklı bir tür yağmur kar fırtına yaprak biti hepsine dayanıklı.
ASıl ortamı dışarısı ama direk cam önü ya da kapalı balkonda da oluyor.
Evin içinde bakan var o şekilde yaşar ama büyümez bunu da nerden anlarsın yaprakları etli üçgen görüntüyü kaybeder sivri cılız uzar

Onu koparmayacağı bi yere koysan ya da meteye azcık su versen dökse belki daha koparmaz.
Onun adı sedum burrito üzüm sukulentte deniyor sapların boşalan yerinden kesip toprağa tekrar diksen ordan köklenir büyür.
Diğeri haworthia zebra sukulentte deniyor aşırı dayanıklı bir tür yağmur kar fırtına yaprak biti hepsine dayanıklı.
ASıl ortamı dışarısı ama direk cam önü ya da kapalı balkonda da oluyor.
Evin içinde bakan var o şekilde yaşar ama büyümez bunu da nerden anlarsın yaprakları etli üçgen görüntüyü kaybeder sivri cılız uzar
O sukulente benzeyen kücücüktü baya bi büyüdü annemde yerini sevmis dedi bende ellemedim acıkcası o yüzden. Suyunu Mete veriyo genelde uzanamayacagı bi yerimde hic yok evin tüm alanlarını kullanıyo cünkü 🫠

O sukulente benzeyen kücücüktü baya bi büyüdü annemde yerini sevmis dedi bende ellemedim acıkcası o yüzden. Suyunu Mete veriyo genelde uzanamayacagı bi yerimde hic yok evin tüm alanlarını kullanıyo cünkü 🫠
Sen yeni getirmedin mi bunları öyle anladım ben. Suyuna dikkat et o zaman yeter çok su sevmiyo sukulentler yaprakları su tuttuğu için.

Back
X