• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

☘️ öğlen namazını kılıp 10 sayfa kuran okudum
☘️ nevresimler bitti, balkona astım
☘️ mutfak tülü ve güneşliği yıkandı astım
☘️ evi detaylı süpürdüm
☘️ evin her yerini buharlı ile sildim
☘️ diğer balkonuda buharlı ile sildim
☘️ wc ve lavaboyu yıkadım
☘️ havluları değiştirdim
☘️ banyo yerini de buharlı ile sildim
☘️ yine çamaşır attım yıkanıyor

:kahve: Kahve yaptım oturdum bu günlük bu kadar

1000024241.webp

🧸bugün🧸
✨Nevresimleri değiştirdim temizleri serdim
✨Evi süpürdüm
✨Arap sabunlu suyla yerleri sildim
✨3 posta çamaşır attım makineye
✨Balkona astım,kurudular katladım yerleştirdim
✨Eşim duşakabini yıkadı (bende dün tuvaletleri yıkamıştım)
✨Mutfağın halısını beyaz sabunla sildim
✨Bulaşık makinesini çalıştırdım boşalttım
✨orman meyveli kek yaptım
✨akşam yemeğine kuskus salatası ve lavaştan börek yaptım sadece çok yorgunuuuummm 😣eşim evde bebekle oturur diye evi paklıyım dedim hafta içi zor bela yemek yapabiliyorum sadece şuan belimi hissetmiyorum 😞 ev işi neden bu kadar nankör bitmiyor dahada yapılacak iş yine var 😖

Günaydın mutlu pazarlar 🤗
Sabah sekiz olmadan uyandım eşim çayı demledi bende kahvaltıyı hazırladım biz yaptık eşim işe gitti
Oğlum evde bu pazar gece geç yattı halâ uyuyo bende mutfağı topladım evi topladım süpürdüm oğlumun iş kıyafetleri yıkanmıştı onları astım, bizim kullandığımız ince elyaf yorganı attım makineye yıkandı astım
Yatak odamın tüllerini attım yıkanıyo camını silicem bütün camlarım şimdilik bitti evi silicem
Öğleden sonra belki bahçeye gideriz kuru yufkam var kıymalı börek yapıcam bi termosta, çay yaparım ☕

bu sabah kahvaltıyı eşim hazırladı.
😃😀 yaptık. 8 buçukta.
umutu doyurdum, odaları süpürdüm havalandı, çöp attım bulaşık makinesini boşalttım. Kirlileri dizdim.
sonra uykusu geldi park yatakta salladım uyudu..
eşim 10 da çay molasına geldi. Çamaşır serdim.
bende çay içip oturup dinleniyorum. Annem babam öğlen veya öğleden sonra buraya bir oturmaya gelecekler ziyarete
ev toplu ve düzgün. 😄
eşimde sağolsun duşa kabini muslukları temizlemiş.

Back
X