- 2 Ağustos 2013
- 38.202
- 127.865
- 798
sweetgirlcandy ahsen yavrunun yeni yaşı kutlu olsun iyiki doğmuş Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip eylesin inşaAllah
sweetgirlcandy Ahsenin yaş günü kutlu olsun ailesiyle birlikte daha nice sağlıklı yaş günleri olsun❤
@-Hayal rabbim gönlünüzde çiçek açtırsın bu sefer inşallah canım benim
sweetgirlcandy ahsenin de doğum günü kutlu olsun iyiki doğmuş 4 mü oldu 3 mü kız
Hepinize çok teşekkür ederim teyzoşlarısweetgirlcandy Ahsenin yeni yaşı kutlu ve mutlu olsun annesi, Allah sizlere hep birlikte mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin. Nice güzel günlerini görün prensesin
Hee daha güccükmüş
Kaç bildirim varsa hepsinde bi daha izledim o kadar başım döndü anla
Doğum günü kutlu olsun hayırlı sağlıklı nice senelere inşallah
Uzun bir ayrılık değilde bir süre giremem buraya eşim geldi köy evine gideriz bahçe ve malum bayram öncesi evin temizlenmesi gerekiyorGeldim gidiyorum mesajları okudum herkes iyi şükür dahada iyi haberlerinizi alırım inşallah
Kolaylıklar diliyorum nanecim hepimiz öyle yoğun olacağız bayram üstüUzun bir ayrılık değilde bir süre giremem buraya eşim geldi köy evine gideriz bahçe ve malum bayram öncesi evin temizlenmesi gerekiyor
Neden 3 gün erken baloncukİyi günler herkese
Dün kan verdim negatif çıktı
Kolay gelsin naneUzun bir ayrılık değilde bir süre giremem buraya eşim geldi köy evine gideriz bahçe ve malum bayram öncesi evin temizlenmesi gerekiyor
İğne yaptırmaya gitmişken kan vereyim varsa çıkar ddm negatif çıktıNeden 3 gün erken baloncuk
Zaten verdikleri gün bile en erken gün baloncuk o günden önce yapmamak lazım sen gününü bekle yine deİğne yaptırmaya gitmişken kan vereyim varsa çıkar ddm negatif çıktı
Yok abla olsa çıkardı zaten 0 çıktı 3 gün sonra yükselmez zatenZaten verdikleri gün bile en erken gün baloncuk o günden önce yapmamak lazım sen gününü bekle yine de
Yanlış hatırlamıyorsam 10 veya 12. Günde veriliyordu sen kaçıncı günde kan verdinİğne yaptırmaya gitmişken kan vereyim varsa çıkar ddm negatif çıktı
8.günYanlış hatırlamıyorsam 10 veya 12. Günde veriliyordu sen kaçıncı günde kan verdin
Anladım canım 8.gün erken, umudunu yitirme Allah büyük8.gün
Daha öncekileri 7.günde pozitif görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?